ΔΕΥΑΚ: Απάντηση σχετικά με τα υπηρεσιακά της κινητά τηλέφωνα - OlaDeka

ΔΕΥΑΚ: Απάντηση σχετικά με τα υπηρεσιακά της κινητά τηλέφωνα

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και σε απάντηση κάποιων όψιμων «προστατών» του δημοσίου συμφέροντος  που επιδίδονται στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και λαϊκίστικων υποσχέσεων, σας γνωστοποιούμε ότι:

Η ΔΕΥΑΚ διατηρεί σαράντα τρεις (43) τηλεφωνικές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, εκ των οποίων:
– Είκοσι οκτώ (28) κάρτες SIM χρησιμοποιούνται από τους εργαζόμενους για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης (επικοινωνία για αποκαταστάσεις βλαβών, συντονισμό συνεργείων, ενημέρωση πελατών κλπ.).
-Δέκα τέσσερις (14) κάρτες SIM χρησιμοποιούνται σε συσκευές τηλεχειρισμού GSM για τον αυτοματισμό και την παρακολούθηση σε 24ωρη βάση της λειτουργίας αντλιοστασίων και δεξαμενών των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Καστοριάς, γεωγραφικής αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΚ.
-Ένα (1) τηλέφωνο λειτουργεί ως τηλεφωνικό κέντρο εκτός υπηρεσιακών ωρών, από 15.00 – 07.00 καθημερινά και όλες τις ώρες το Σ/Κ. Οι κλήσεις των καταναλωτών κατευθύνονται σε απλή αναλογική γραμμή (χωρίς χρέωση κινητού). Η εκτροπή της κλήσης, που γίνεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου σ’ αυτό το τηλέφωνο, γίνεται με επιβάρυνση της Επιχείρησης και αυτό το τηλέφωνο αναλαμβάνει όλο το φορτίο των συνεννοήσεων για την εξυπηρέτηση  40.000 συμπολιτών  μας – καταναλωτών ύδρευσης όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
Με μία απλή διαίρεση καθένας μπορεί να διαπιστώσει ότι ο μέσος όρος χρέωσης ανά γραμμή είναι 24,71€ + ΦΠΑ, ποσό που η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ διαθέτει για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης και για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Επίσης καλό είναι να γνωρίζουν όσοι ξαφνικά ανακάλυψαν την αναγκαιότητα της ύπαρξης κοινωνικής πολιτικής ότι μπορούν να επισκεφθούν την ΔΕΥΑΚ και να ενημερωθούν για ότι επιθυμούν και ότι άλλο τους απασχολεί, με αυτόν τον τρόπο εκτός της ενημέρωσης για την ασκούμενη κοινωνική πολιτική της Επιχείρησης, την ενημέρωση για τη λειτουργία της και των εγκεκριμένων νόμιμων δαπανών της, θα μπορέσουν ενδεχομένως να αποφύγουν λάθη που εύκολα τους καθιστούν «λαϊκιστές πολιτικάντηδες» άλλων εποχών που δεν συμβάλλουν στον πολιτικό πολιτισμό και στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας, οι πολίτες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ

Γιώργος Πετκανάς
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria