Με το βλέμμα στη Λάρισα: Όλα τα τελευταία νέα της Καστοριάς - OlaDeka

Με το βλέμμα στη Λάρισα: Όλα τα τελευταία νέα της Καστοριάς

Τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Χιλιοδένδρου επέλεξε το τεχνικό τιμ για τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη μέσα σε εξαιρετικό κλίμα!
Όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πολύ μεγάλη διάθεση και προπονήθηκαν σε

υψηλή ένταση.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εκπαιδευτικά παιχνίδια κατοχής, καθώς επίσης και διατήρησης της μπάλας.
Απόντες ήταν οι δύο στρατευμένοι Τάντσης και Χριστοφορίδης, καθώς επίσης και ο Κουρτίδης που θα υποβληθεί πιθανότατα σε αρθροσκόπηση.
Παράλληλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ποπζαφίροφ, ενώ δε γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα ούτε ο Τσόπρας, που λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα.
Επόμενη συνάντηση ορίστηκε για σήμερα στις 09:00 το πρωί στο γήπεδο της Ποριάς.
Ένεκα της αγωνιστικής απραξίας που ακολουθεί τη Κυριακή, αποφασίστηκε να δοθεί ρεπό τη συγκεκριμένη μέρα και από τη Δευτέρα να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, όπου απέναντι στη πρωτοπόρο ΑΕΛ, θα καθορίσει πολλά αναφορικά με τη μάχη της κορυφής.

Ανακοίνωση ευχαριστίας προς Χιλιόδενδρο

Ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς ευχαριστεί δημόσια την ομάδα και τη διοίκηση του Κεραυνού Χιλιοδένδρου για τη παραχώρηση του γηπέδου του, σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.
paekastoria-1963.blogspot.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria