ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ενήλικους (ΠΡΟΣΟΧΗ:_Διαβάζετε_με_δική_σας_ευθύνη) - OlaDeka

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ενήλικους (ΠΡΟΣΟΧΗ:_Διαβάζετε_με_δική_σας_ευθύνη)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η οποιαδήποτε προσπάθεια διάδοσης αυτού του κειμένου μέσω e-mail ή αποδοχής του μέσω like ή αναδημοσίευσης του σε οποιοδήποτε site ή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και σχολιασμού αυτού, δεν συνιστάται διότι μπορεί να σας καταστήσει ως πολύ πιθανό συνεργό σε σύσταση
τρομοκρατικής οργάνωσης κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Aν θέλατε κ.Παπαδόπουλε να επιβάλλεται δικτατορία στην Ελλάδα, τί θα κάνατε;


Θα μετέτρεπα το Σύνταγμα σε κωλόχαρτο, τους Έλληνες σε σκλάβους και θα τους έκανα να ζήσουν ύπο διαρκή οικονομική μέγγενη.
Και από πού θα αρχίζατε κ.Παπαδόπουλε για να το πετύχετε αυτό; Τί βήματα θα χρειαζόταν να κάνετε; Τί είδους ιδέες θα εφαρμόζατε;
Αν ήθελα να επιβάλλω μία τυρρανική φασιστική συντεχνειακή δικατορία στην Ελλάδα, καταρχήν θα άρχιζα με το να σκηνοθετώ και να πραγματοποιώ τρομακρατικές επιθέσεις καθόλη την Ελληνική επικράτεια. Θα χρησιμοποιούσα κρυφά κονδύλια για να χρηματοδοτήσω εξτρεμιστικές αναρχικές ομάδες ανθρώπων και οργανώσεις για να στέλνουν γράμματα-βόμβες σε βουλευτές, να επιτήθονται με ρουκέτες σε πρεσβείες, αστυνομικά τμήματα, τράπεζες, εφορίες και κτλ, να έρχονται σε ευθείες βίαιες συγκρούσεις με δυνάμεις καταστολής και επιβολής της δημόσιας τάξης σε κάθε ευκαιρία (διαμαρτυρία, απεργία) που προκύψει. Ναι, θα υπήρχαν θύματα, αλλά αυτές οι παράπλευρες απώλειες θα προσέφεραν την δυνατότητα για να α) παρθούν δρακόντια μέτρα που καταργούν συνταγματικές ελευθερίες του πολίτη στο όνομα της προστασίας του (β) να επιβληθεί αστυνομικό-στρατιωτικό κρατούμενο καθεστώς και (γ) για να σκεφτεί ο λαός δύο, τρέις και τέσσερις φορές πρίν αποφασίσει να ξανακατεβεί στους δρόμους ή διανοηθεί να ξανάδιαμαρτυρηθεί για το οτιδήποτε. Αν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικατορία θα κήρυττα επίσιμα τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία. Επίσης θα προχωρούσα σε πράξεις που προκαλούν τρόμο και δέος στους πολίτες το πολύ ένα μήνα πρίν από εκλογές, (όπως π.χ. παύση πληρωμής συντάξεων και παροχής φαρμάκων από τα φαρμακεία) διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι δημογραφικά η Ελλάδα γερνάει. Και εάν διακόπτονταν οι συντάξεις ή τα φάρμακα στην κατάλληλη στιγμή, οι άνω των 65 ετών και το 80% τουλάχιστον αυτών, από φόβο θα ψήφιζαν υπέρ εμού.Είναι άχαστο.
Άν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικατορία θα επέτρεπα σε υπεράκτια (offshore) τραπεζικά καρτέλ να αναλάβουν τα ηνία της διαχείρισης της εθνικής οικονομίας βαφτίζοντας τους τεχνοκράτες εκπρόσωπούς τους σε έμπειρους πατριώτες-σωτήρες οικονομιών υπό κατάρρευση. Θα βάφτιζα τους πατριδοκάπλους πατριώτες. Με νέα δάνεια θα αποπλήρωνα παλαιά δάνεια και με ρευστό μέσω υπέρφορολόγησης, τους τόκους των δανείων έως ότου στερέψει τελείως το ρευστό. Θα χρησιμοποιούσα τις τράπεζες για να κόψω και από εκεί την κάνουλα παροχής ρευστού στην κοινωνία και από παντού. Κοροιδεύοντας θα έπειθα μέσω των ΜΜΕ τον λαό ότι οι τράπεζες είναι πολύ μεγάλες για να καταρρεύσουν και ότι εάν καταρρεύσουν τότε θα επέλθει πείνα, αναρχία, θάνατος και η κόλαση όλη πάνω στα κεφάλια μας. Έτσι θα εγκαθιστούσα την κουλτούρα της ανακεφαλοποίησης τους σαν τη μοναδική βιώσιμη λύση επιβίωσης του έθνους. Θα εκμίσθωνα και θα απευλευθέρωνα παράλληλα λεγεώνες φοροεισπρακτόρων για να εκφοβίζουν καθημερινά τον κόσμο ώστε να πληρώσει, να αναγκαστεί να κλείσει την επιχειρήση του και η επιβίωσή του να εξαρτάται αποκλειστικά από επιδόματα και παροχές τους κράτους. ‘Ετσι μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα έκανα όλους να παρακαλόύν τον Θεό τους για να είμαι εγώ καλά ώστε να είναι και αυτοί καλά για να μπορέσουν να επιβιώσουν σαν οντότητες.
Άν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικτατορία θα κατανένημα εκ νέου με τα νέα πολύ πιό δυσχερή οικονομικά δεδομένα πλέον , ισότιμα σε όλους την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Θα έκανα το σωστό για να μήν μπορεί ο ο καθείς να μου πεί το οτιδήποτε αλλά σε χρονική περίοδο που θα ήταν πλεόν ανούσιο. Θα μετάλλαζα έτσι το «δώρον» ώς «άδωρον» και το «άδωρον» ώς «δώρον». Θα έβγαζα σε κυκλοφορία κουπόνια τροφίμων για βιτρίνα ενός κράτους φιλάνθρωπίας που ενισχύει και υποβαστάζει τους άπορους, ενισχύοντας στην ουσία περαιτέρω τον κύκλο της εξαρτησης του λαού από το κράτος, το ποθούμενο αυτό σπιράλ θανάτου, τον κύκλο που αυτοαναιρείται όσο βρίσκεται εν λειτουργία.
Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα νόθευα τα αποτελέσματα όλων των εκλογών. Θα χρησιμοποιούσα μηχανήματα καταμέτρησης ψήφων και θα περιθωριοποιούσα όποιον υποψήφιο έλεγε την αλήθεια στον λαό για ότι αφορούσε τις τακτικές μου.
Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα δηλητηρίαζα όλες τις πηγές παραγωγής τροφίμων και νερού με βαρέα μέταλλα που η αργή και σταθερή άθροισή τους στον ανθρώπινο οργανισμό θα αλλοίωναν την βιοχημεία του σώματος και θα προκαλούσαν ραγδαία αύξηση σε κρούσματα καρκίνου, αλτσχάιμερ και κτλ. Και για αυτό ακριβώς θα επέβαλλα υποχρεωτικά εμβόλια εμποτισμένα με θανατηφόρες ασθένειες σε βρέφη για να διαταρράξω την ισορροπία με το καλημέρα και να ξεμπερδεύω μια ώρα αρχύτερα. Θα δημιουργούσα μια βιοχημική διακτατορία με πέπλο την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα παρακολουθούσα στα κρυφά τα πάντα. Τί λέει ο κόσμος, τί αγοράζει, που πηγαίνει, με ποιόν μιλάει, τα πάντα. Και για αυτό θα χρησιμοποιούσα σάν κοριούς τις οικιακές συσκευές ενός σπιτιού, όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, τηλέφωνα, κλιματιστικά και όλες τις αθώες για αυτούς ανέσεις ενός νοικοκυριού. Θα έδινα εντολή σε εκατοντάδες πράκτορες για να παρακολουθούν ενδελεχώς όλα τα social media και sites για οποιοδήποτε πιθανό δείγμα αντίδρασης ή συσπέιρωσης ομάδων αντίδρασης. Στα ανοικτά από την άλλη θα επέβαλλα υποχρεωτικά σημεία ενδελεχούς ελέγχου στα αεροδρόμια, στα διόδια, στους δρόμους, στους σταθμούς τρένων, στα ξενοδοχεία και όπουδήποτε ο κόσμος ταξιδεύει με κάμερες ασφαλείας και όλων των ειδών γκατζετάκια. Θα χρησιμοποιούσα drones και κατασκοπευτικά μή επανδρωμένα ιπτάμενα για να πετούν πάνω από τις πόλεις και όλα αυτά θα δικαιολογούσα με το να πώ απλά ότι υπερασπίζόμαστε και προασπιζόμαστε την ασφάλεια των πολιτών.
Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα αλλοίωνα την ιστορία του έθνους αρχίζοντας με τα σημαντικότερα γεγονότα και με τους σημαντικότερους εθνικούς ήρωες. Θα δίδασκα στα σχολεία ότι οι ιδρυτές της δημοκρατίας μας ήταν στην πραγματικότητα ρατσιστές, ομοφυλόφυλλοι και διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες που έφτιαξαν το Σύνταγμα της Ελλάδας σύμφωνα με τα προσωπικά θέλω της απαρχαιωμένης εποχής τους και ότι εκείνη η έκδοση του Συντάγματος δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής μας. Θα έπειθα τους Έλληνες ότι ένα πιό διευρυμένο και πιό δυνατό κράτος θα τακτοποιούσε τα πάντα καλύτερα σε αντίθεση με τα κοράκια της ελεύθερης αγοράς. Και ταυτόχρονα θα ετοίμαζα τον εαυτό μου να αναδυθεί μέσα από αυτό το ισχυρό κράτος σάν σωτήρα που θα πάρει και θα επιλύσει όλα τα προβλήματα του κοσμάκη, πάνω του σάν ένας σύγχρονος δικτακτορικός Άτλας.
Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα χειραγωγούσα όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το να τα οδειγήσω να δανειστούν υπέρογκα ποσά από τράπεζες. Όποια αρνιόντουσαν ή δέν παρουσιάζουν αυτό που εγώ ήθελα θα τα έκλεινα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και με το έτσι θέλω και τα υπόλοιπα θα τα συγχώνευα όλα σε ένα μεγάλο όμιλο για να μπορώ να τα μανατζάρω ευκολότερα. Και έτσι θα τάιζα στον κόσμο μαζικά την τσίχλα ότι τα ακίνητά δέν έχουν πραγματική αξία, ότι το να αγοράζει κάποιος πολύτιμα μέταλλα, να αποθηκεύει τρόφιμα και να κάνει την οποιαδήποτε κίνση που οδηγεί στην αυτάρκεια, είναι ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας και καταστροφολογικές αβάσιμες ικασίες, ενώ ταυτόχρονα εγώ και η ελίτ μου θα αγοράζαμε όλον το χρυσό, πολύτιμμα μέταλλα, πηγές ενέργειας και παραγωγής τροφίμων για να προετοίμαστούμε εμείς κατάλληλα για την αναπόφευκτη και πασιφανέστατη επερχόμενη οικονομικό-κοινωνική κατάρρευση.
Άν ήθελα εν ολίγης να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα δεν θα άλλαζα το παραμικρό.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η οποιαδήποτε προσπάθεια διάδωσης αυτού του κειμένου μέσω e-mail ή αποδοχής του μέσω like ή αναδημοσίευσης του σε οποιοδήποτε site ή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και σχολιασμού αυτού, δέν συνιστάται διότι μπορεί να σας καταστήσει ώς πολύ πιθανό συνεργό σε σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας.
pentapostagma
Βασίλης Παπαδόπουλος

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
Η απαρίθμηση των προυποθέσεων επιβολής δικτατορίας, στο παραπάνω πόνημα, είναι, σχεδόν, πλήρης. Ωστόσο, θα πρόσθετα και κάτι ακόμη, που θεωρώ σημαντικό, και που τελευταίως η προσπαθεια τρομοκράτησης, γύρω απ’ αυτό, όχι μόνο εντείνεται αλλά χρησιμοποιεί και νέες πιο προωθημένες μεθόδους. Αναφέρομαι στην πιθανότητα επανόδου στο εθνικό μας νόμισμα, που με βάση τα όσα ήδη υπέστημεν, αλλά και τα οπωσδήποτε ακόμη χειρότερα που μας αναμένουν, αποτελεί πιθανότατα τη μοναδική-αν και όχι εύκολη- οδό εθνικής σωτηρίας. Πρόσφατα, λοιπόν, διαπίστωσα ότι εκτός της μεθοδευμένης τρομοκρατίας, σχετικά με το ότι θα πεινάσουμε, θα πεθάνουμε από το κρύο, δεν θα έχουμε φάρμακα κλπ έχει προστεθεί και μια άλλη μεθόδευση, που ανατρέχει στην Ιερά Εξέταση, όπου ρίχνονταν στην πυρά όχι μόνο αυτοί για τους οποίους υπήρχαν κάποιες αποδείξεις “ανορθοδοξίας” , αλλά και αυτοί για τους οποίους υπήρχαν ανάλογες υπόνοιες. Πράγματι, τελευταία, άκουσα να κατηγορούνται πολιτικοί ως……”κρυπτόδραχμοι”. Που, ουσιαστικά, σημαίνει ότι όποιος προσπαθεί να βρεί τρόπο εξόδου από τα Μνημόνια και την Τρόικα είναι άξιος για το πυρ το εξώτερο. Τι να πεί κανείς; Μόνο ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Νίκος
Αγαπητοί μου, πολύ επίκαιρη και εύστοχη η προσπάθεια του “συνοδοιπόρου” και συμπάσχοντος-συναγωνιούντος Βασίλη Παπαδόπουλλου, να σκιαγραφήσει τις σκοτεινές-άφρονες προσπάθειες των Νεοταξιτών να επιβάλουν την παγκόσμια Σατανοδικτατορία τους πάνω στην παγκόσμια κοινωνία! Ο Βασίλης έκανε μιά πολύ καλή και σφαιρική αναφορά στις αμέτρητες σπασμωδικές σατανομυαλίες των Νεοταξιτών στην παράφρωνη προσπάθεια τους να επιβάλουν την Παγκόσμια δικτατορία τους! Βεβαίως, πάρα πολλές ακόμα σκοτεινές καταστροφικές απανθρωπιές θα μπορούσαν να απαριθμηθούν, προς καλύτερη σκιαγράφηση της προσπάθειας της Παγκόσμιας Σατανοληστοσυμμορίας, όπως η προσπάθεια να μειώσουν τηνμεγάλη σημασία και Αξία της Ορθοδοξίας και των Πανανθρώπινων Αρχών και Αξιών! Συμπαρατάσσομαι και επαυξάνω! Συστήνω όμως προς όλους υπομονή, αλλά και πίστη στην Πανσοφία και Μεγαλοψυχία του Πανάγαθου Θεού, ο Οποίος Παρακολουθεί δεν θα αφήσει αυτούς τους άνομους και παράνομους Σατανόμυαλους να καταστρέφουν την Δημιουργία Του!


Το Χρονικό της Δικτατορίας στην Ελλάδα: 1967-1974 


Η εξαιρετική σειρά του Στέλιου Κούλογλου, “Η Άγνωστη Αντίσταση κατά της Δικτατορίας”, στο πλαίσιο της εκπομπής “Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα”. Τα επεισόδια:

1. Η συνωμοσία των συνταγματαρχών
2. Η Ελλάδα στο γύψο
3. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών
4. Η κατάρρευση

Σημείωση: Το video είναι προϊόν επίπονης διαδικασίας συγκόλλησης δεκάλεπτων -περίπου- αποσπασμάτων, πράγμα που εξηγεί τα τεχνικά προβλήματα που κατά τόπους εμφανίζονται. Ζητώ την κατανόηση των επισκεπτών του YouTube!
via http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9527.html

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria