ΣΗΜΕΡΑ: ’Τσιγαρίδες’’ με τον Π.Α.Σ. Λεύκης - OlaDeka

ΣΗΜΕΡΑ: ’Τσιγαρίδες’’ με τον Π.Α.Σ. Λεύκης

ΣΗΜΕΡΑ: ’Τσιγαρίδες’’ με τον Π.Α.Σ. Λεύκης
Συνεχίζοντας την παράδοση ετών και ενθαρρυμένοι από την περσινή επιτυχία και συμμετοχή (δείτε εδώ φωτογραφίες από την περσινή εκδήλωση), έτσι και εφέτος ο Π.Α.Σ. Λεύκης προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς, μέλη και φίλους του συλλόγου μας στην αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου της ‘τσιγαρίδας’.  Την Δευτέρα, 23/12/2013, προπαραμονή των

Χριστουγέννων, τα μέλη του συλλόγου μας θα ετοιμάσουν 2 καζάνια με τσιγαρίδες από τις 6μμ, τις οποίες και θα προσφέρουν δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Επιπλέον των τσιγαρίδων, ο Π.Α.Σ. Λεύκης θα προσφέρει ψητά κρέατα στα κάρβουνα, ενώ το κάθε μέλος και φίλος  μπορεί να φέρει ότι άλλο έδεσμα επιθυμεί, είτε αλμυρό είτε γλυκό, για να κεράσει τους συγχωριανούς μας. Μέλη και φίλοι του συλλόγου θα φροντίσουν επίσης για την αφθονία κρασιού και τσίπουρου, ενώ ο σύλλογος θα μεριμνήσει για τα υπόλοιπα ποτά και αναψυκτικά.
Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση και το νεοσύστατο χορευτικό παιδικό τμήμα του χωριού μας με μαθητές του δημοτικού. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Ο.Π.Α.Κ. Μύησις για την προσφορά όχι μόνο των ηχητικών τους εγκαταστάσεων, όπως και άλλες φορές έχει κάνει, αλλά και των παιδικών στολών για το χορευτικό μας τμήμα. Ευχαριστίες επίσης απευθύνονται και προς τον Δήμο Καστοριάς για την συμμετοχή του και την όσο το δυνατόν συμβολή του στις εκδηλώσεις μας.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για μια βραδιά κεφιού και γλεντιού, για να ανταμώνουμε, να χαιρετιόμαστε και να διασκεδάζουμε ! ! !
pas-lefkis.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria