Βελτιωμένη με Κορμαρή η Καστοριά - OlaDeka

Βελτιωμένη με Κορμαρή η Καστοριά

Βελτιωμένη με Κορμαρή η Καστοριά
Αξιοπρόσεκτη συγκομιδή έχουν οι «γουναράδες» με το νεαρό τεχνικό (έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε οκτώ ματς). Οι σκέψεις ενόψει Ιανουαρίου.
Θετικό απολογισμό στον πάγκο της Καστοριάς έχει μέχρι στιγμής ο Κώστας Κορμαρής, ο οποίος σε 8 παιχνίδια μετράει 6 νίκες (η μια βέβαια στα χαρτιά με τον

Τηλυκράτη Λευκάδας, αλλά το τρίποντο και το σερί «έγραψαν» και έτσι), μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ η νίκη κόντρα στον Καμπανιακό ήταν η πέμπτη συνεχόμενη. Ο νεαρός τεχνικός των «γουναράδων» δήλωσε σχετικά στο dokari.gr: «Ήταν δύσκολη και παλικαρίσια νίκη στη Χαλάστρα, καθώς η αξία του Καμπανιακού, που ήταν και εκείνος φορμαρισμένος, δίνει μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία. Ήμασταν αποτελεσματικοί και τους γνωρίζαμε ήδη από Κύπελλο. Κάναμε καλή διαχείριση, οι παίκτες μας ακολουθούν πιστά το πλάνο και δικαιωνόμαστε αφού είμαστε τρίτοι στην κατάταξη».

Ταυτόχρονα, η Καστοριά προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα σε δυο Κυριακές, ενώ την Τρίτη δίνει φιλικό τεστ με το Μαύροβο (ομάδα τοπικού), κυρίως για τις «ρεζέρβες». Παράλληλα, θετικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Κουρτίδης, ο οποίος ίσως επανέλθει με την ΑΕΛ.
Τέλος, να μην αποχωρήσει κανείς από το ρόστερ και να είναι άπαντες πληρωμένοι (στο μέτρο του εφικτού φυσικά) ζήτησε από τη διοίκηση του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη ο Κορμαρής και ακολούθως ίσως αναζητηθούν δυο-τρεις παίκτες στο παζάρι, κυρίως νεαροί και από την ευρύτερη περιοχή (μικρή υπέρβαση-εξαίρεση θα γινόταν μόνο για ελκυστική περίπτωση μέσου σε… τιμή ευκαιρίας).
Θεόφιλος Ψυχογιός
dokari.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria