Ο Θάνος Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του -«Λόγω ηλιθιότητας του οικονομικού επιτελείου»

Αρχική » Διάφορα » Ο Θάνος Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του -«Λόγω ηλιθιότητας του οικονομικού επιτελείου»

Ο Θάνος Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του -«Λόγω ηλιθιότητας του οικονομικού επιτελείου»

Ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν καθώς τελειώνει η χρονιά να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους και ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος ο οποίος κατέγραψε… καρέ καρέ τη διαδικασία, μέσω Facebook και Τwitter.

Οπως εξήγησε με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες του ενός από τα δύο αυτοκίνητα
που διαθέτει καθώς όπως σημειώνει δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει «1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο… πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου».

Ωστόσο, όπως φαίνεται στον πρόεδρο της «Δημιουργίας Ξανά» προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι στο έγγραφο που του έδωσαν να συμπληρώσει για να καταθέσει τον ρωτούσαν το λόγο για τον οποίο προβαίνει στη συγκεκριμένη κίνηση. «Η πλάκα είναι ότι στο χαρτί που συμπληρώνεις σε ρωτάνε: Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος; Δηλαδή πόσο μαλάκας είναι αυτός που εμπνεύστηκε αυτή την ερώτηση! (Ώρα να μας πουν ότι κάνουν και στατιστική…) Ακόμα και χωρίς την κρίση, ακινητώ το όχημά ΜΟΥ γιατί έτσι αποφάσισα, ηλίθιε κρατικιστή! Λογαριασμό θα σου δώσω; Δικό μου είναι, άμα θέλω το καίω! Όπως βλέπετε απάντησα με ειλικρίνεια», έγραψε ο κ. Τζήμερος και ανάρτησε τη φωτογραφία του σχετικού εγγράφου όπου στην ερώτηση «Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία» απάντησε «η ηλιθιότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης».

Παράλληλα, μέσω της ίδιας ανάρτησης στο Facebook ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» διαμαρτυρήθηκε και για τις ουρές στις Εφορίες… «270 άτομα σήμερα καταθέσαμε τις πινακίδες στη ΔΟΥ Χαλανδρίου. Περιμέναμε 4-5 ώρες ο καθένας. 1250 ανθρωποώρες χαμένες, γιατί η γελοιότητα που λέγεται ελληνικό κράτος δεν έχει μάθει την ύπαρξη της πληροφορικής. 1250 ανθρωποώρες που αφαιρέθηκαν από την ανάπτυξη. Πάνω από μισό έτος εργασίας ενός ανθρώπου πετάχτηκε σήμερα το πρωί στην εφορία Χαλανδρίου. Έτσι έχει φτάσει η γραφειοκρατία να κοστίζει 7 δισ. τον χρόνο!», έγραψε…iefimerida.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια