Φέρτε θετική ενέργεια στο σπίτι σας και ευτυχία στη ζωή σας - OlaDeka

Φέρτε θετική ενέργεια στο σπίτι σας και ευτυχία στη ζωή σας

Φέρτε θετική ενέργεια στο σπίτι σας και ευτυχία στη ζωή σας

Απλοί τρόποι που θα μας φέρουν ευημερία και ευτυχία


Η ζωή μας είναι ένα μακρύ ταξίδι όπου όλα εναλλάσσονται ασταμάτητα και κυκλικά και ρέουν το ένα μέσα στο άλλο. Αυτή η συνεχής αλλαγή οφείλεται στην αλληλεπίδραση του Yin και του Yang. Έτσι το καλοκαίρι διαδέχεται το χειμώνα, η νύχτα φέρνει τη μέρα, η σελήνη υποχωρεί για να βγει ο ήλιος.

Το Yin και το Yang αντανακλά και στο περιβάλλον μας και η καλή ισορροπία ανάμεσα στα δύο σύμβολα δείχνει ότι οι δυνάμεις βρίσκονται σε ισορροπία, φέρνοντας μας καλοτυχία.
Καθώς το σπίτι είναι το κέντρο της καθημερινής μας ζωής, η σωστή ισορροπία της ενέργειάς του, είναι ζωτικής σημασίας για την ευτυχία και την ισορροπία μας. Εκεί περνάμε τις πιο προσωπικές μας στιγμές, φροντίζουμε τις σωματικές μας ανάγκες και το πιο σημαντικό, κοιμόμαστε. Αν η ενέργειά του δεν είναι υγιής θα γίνουμε ευάλωτοι και αυτή η αδυναμία μπορεί να μεταφερθεί και στη δημόσια ζωή μας.

Ένας τρόπος για να δημιουργήσουμε ισορροπία στο σπίτι μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τις αρχές του φυσικού κόσμου και τις ενέργειες των κατοίκων του.

Να θυμάστε:

• Οτιδήποτε είναι ζωντανό έχει ενέργεια.
• Το όμοιο έλκει το όμοιο.
• Ένα αρνητικό στοιχείο αντιδρά με ό, τι το ελέγχει με φυσικό τρόπο
• Οι αντίθετες ενέργειες στις σωστές αναλογίες μπορούν να εξουδετερώσουν την αρνητική και να γεννήσουν μια θετική ενέργεια.
• Όλα τα έμψυχα (φυτά, ζώα) και τα άψυχα (ξύλο, μέταλλο) έχουν ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει.

Τα πουλιά και τα ψάρια

Τα πουλιά έχουν ένα σημαντικό ρόλο στον κόσμο της ενέργειας. Οι Ταοιστές πιστεύουν ότι τα πουλιά εξελίχθηκαν από τα ψάρια. Το νερό και τα ψάρια αντιπροσωπεύουν την υγεία. Έτσι όταν έχουμε ψάρια ή πουλιά στο σπίτι, αυτό μπορεί να είναι ευεργετικό.
Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψιν σας όταν αποφασίσετε να έχετε πουλιά ή ψάρια για κατοικίδια. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα χρώματα τους πρέπει να ταιριάζουν με την εποχή που γεννηθήκατε (Άνοιξη- πράσινο, Καλοκαίρι- κόκκινο, Φθινόπωρο – λευκό, Χειμώνας – μαύρο).

Το δεύτερο που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι το επάγγελμα σας. Βρείτε αν η εργασία σας έχει σχέση με ουρανό ή θάλασσα. Αν π.χ είστε καλλιτέχνης ή αρχιτέκτονας είναι προτιμότερο να έχετε πουλιά. Αν έχετε εστιατόριο καλύτερα να έχετε ψάρια.
Εάν έχετε ενυδρείο στο σπίτι, φροντίστε το νερό του να είναι καθαρό, να μην είναι τοποθετημένο πολύ ψηλά αλλά ούτε κοντά στο πάτωμα, διότι υποσυνείδητα μπορεί να νοιώθετε ότι πνίγεστε.

Να μην είναι απέναντι από την κουζίνα (η κουζίνα αντιπροσωπεύει τη φωτιά), γιατί η καλή επιρροή των ψαριών θα καεί και τα οφέλη που απορρέουν από αυτά θα καταστραφούν. Το φρέσκο τρεχούμενο νερό μέσα στο σπίτι αντιπροσωπεύει το χρήμα που ρέει προς το σπίτι σας.

Οι φωτογραφίες της οικογένειας ή των φίλων δεν πρέπει να είναι κρεμασμένες πάνω από το ενυδρείο.

Αν δεν μπορείτε να έχετε ένα πουλί για κατοικίδιο, να έχετε φτερά ιδίως στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού που θεωρείται ότι απωθούν τις αρνητικές επιρροές. Σε κάποια μοναστήρια στο Πεκίνο έχουν κρεμασμένα φτερά και στις τέσσερις κατευθύνσεις, γύρω από τις πόρτες τους.

Αν βρείτε φτερά κοντά στο σπίτι ή στην εργασία σας πάρτε τα και κρεμάστε τα στο εξωτερικό του σπιτιού σας. Αν ο άνεμος τα σκορπίσει, δεν είναι κάτι κακό, αλλά ποτέ να μην τα πετάξετε εσείς.

Εκτός από την ενέργεια των ζωντανών ζώων, που βρίσκονται στο σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη συμβολική αναπαράσταση της δύναμης τους (αναπαραστάσεις ζώων από ξύλο, κρύσταλλο, μέταλλο, κεραμικό, πέτρα, ή πορσελάνη).
Στη συνέχεια θα δούμε τι αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένα ζώα, (πετεινός, δράκος, άλογο, σκύλος, χελώνα, λιοντάρι), πως ενισχύουν τον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα και πως διώχνουν την αρνητική ενέργεια.
astrology.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria