Είχατε συνηθίσει σε αυτά;;; Ηρθε το τέλος της... φιάπας!!! Δείτε τι είναι στη μόδα πλέον!!! - OlaDeka

Είχατε συνηθίσει σε αυτά;;; Ηρθε το τέλος της… φιάπας!!! Δείτε τι είναι στη μόδα πλέον!!!

Είχατε συνηθίσει σε αυτά;;; Ηρθε το τέλος της... φιάπας!!! Δείτε τι είναι στη μόδα πλέον!!!

Μπορεί τα δίπατα τακούνια να βολεύουν όλες τις γυναίκες και να κολακεύουν το γυναικείο πόδι, ωστόσο η μόδα δείχνει φέτος ιδιαίτερη προτίμηση στα τακούνια χωρίς φιάπα.

Ο λόγος; Κολακεύουν ακόμα περισσότερο το γυναικείο σώμα, είναι υπερβολικά σικ και αδιαμφισβήτητα σέξι. Η κλασσική μυτερή μαύρη γόβα, είτε λουστρίνι, είτε σουέτ, είτε δερμάτινη, είτε καστόρι, δεν μπορεί να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή.


Παράκληση: Αν η γόβα σας δεν είναι κλειστή αλλά peep toe, φροντίστε να έχετε ένα περιποιημένο πεντικιούρ για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Μια ακόμα τάση για όλες τις εποχές του χρόνου είναι το ίδιο παπούτσι σε nude χρώμα. Αν δεν το έχετε ήδη αποκτήσει, είναι μια έξυπνη αγορά για τις γιορτές που σίγουρα θα κάνει απόσβεση, αφού είναι ένα κλασσικό κομμάτι που συνδυάζεται εύκολα.
Ωστόσο, το ίδιο δεν θα λέγαμε και για το πανάκριβο ζευγάρι που σχεδίασε η γνωστή εταιρία MIU MIU (η μικρή «αδερφή» της εταιρίας Prada), για τις φετινές γιορτές. Το συγκεκριμένο ζευγάρι γόβες, πιστό στη νέα τάση που τις θέλει χωρίς φιάπα, αποτελεί μια μικρή «υπερπαραγωγή» από πολύχρωμα ρουμπίνια, στρας και καρφιά, ιδανικό για όποια θέλει να κλέψει τη παράσταση τα φετινά Χριστούγεννα.
Είτε είστε πάντως λάτρεις του κλασσικού, είτε του πιο υπερβολικού στιλ αποφύγετε τα δίπατα ψηλοτάκουνα για φέτος το χειμώνα και νιώστε πιο σέξι από ποτέ!


star.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria