Καστοριά: Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως (φωτογραφίες) - OlaDeka

Καστοριά: Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως (φωτογραφίες)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση με ύμνους των Χριστουγέννων και κάλαντα της πατρίδος μας, που διοργάνωσαν η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας «ο Άγιος Μηνάς» και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών «ο Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ύμνους και κάλαντα αλλά και έναν χαιρετισμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Σεραφείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στην μητρόπολη των εορτών που είναι τα Χριστούγεννα αλλά και στους αγίους υμνογράφους της Εκκλησίας μας οι οποίοι έγραψαν και μελοποίησαν τους ύμνους ώστε να δοξάζεται ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός.

Και μεταξύ άλλων ζήτησε από τους πιστούς να συμμετέχουμε όλοι μας στις Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας για να ζήσουμε αληθινά Χριστούγεννα και να εδραιώσουμε στις καρδιές μας τον γεννηθέντα Κύριο.

Τέλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Αποστολίδη και τα μέλη της σχολής Βυζαντινής Μουσικής, αφού μας εισήγαγαν με την εκδήλωση που διοργάνωσαν στο πνεύμα της του Χριστού Γεννήσεως.

imkastorias.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria