Χ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Αρχική » Διάφορα » Χ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.

Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο
εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της.
Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο Συναγωνιστής Μπούκουρας τρία ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας.
Δελτίο τύπου Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων.
Μετά τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τον κλαυσίγελο περί της Χρυσής Αυγής και την εισβολή της αντιτρομοκρατικής στις οικίες τριών βουλευτών, οι οποίοι απολογούνται σε δύο ημέρες ενώπιον του ανακριτή, εμείς, οι Εθνικιστές δικηγόροι καταγγέλλουμε την σιωπή και συνενοχή των δικηγορικών συλλόγων στην κατάλυση συνταγματικών δικαιωμάτων, δια της μη καταδίκης του διαρκούς ευτελισμού και παραβίασης του Συντάγματος και του Πολιτεύματος και της ξεκάθαρης καταδίκης του φρονήματος.
Καταγγέλλουμε επίσης την συνενοχή των επίορκων δικαστικών λειτουργών σε ένα διαρκές έγκλημα, που δε στηρίζεται σε κάποια νομική τεκμηρίωση, αλλά σε πολιτική εμπάθεια εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος που διέπραξε ένα και μόνο έγκλημα: να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Δείτε παρακάτω βίντεο με δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη:

«Αυτή η κυβέρνηση είναι χούντα από καραγκιόζηδες. Είστε άθλιοι προδότες» ανέφερε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης, καταγγέλλοντας τις εφόδους της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλου και Στ. Μπούκουρα.

Ο κ. Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Δικαιοσύνης και τους επίορκους δικαστές, για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και προανήγγειλε προσφυγή του κόμματος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια