Έφη Καραγιαννίδου: Έβαλα τα λεφτά στη Συναιτεριστική Τράπεζα για να αποφύγω κατασχέσεις… - OlaDeka

Έφη Καραγιαννίδου: Έβαλα τα λεφτά στη Συναιτεριστική Τράπεζα για να αποφύγω κατασχέσεις…

Έφη Καραγιαννίδου: Έβαλα τα λεφτά στη Συναιτεριστική Τράπεζα για να αποφύγω κατασχέσεις…
Τις δικές της απαντήσεις έδωσε σε αυτούς που την κατηγορούν για την μη απόδοση του ΦΠΑ στους παραγωγούς η διευθύντρια της Αγροτικής Ένωσης Καστοριάς κ. Έφη Καραγιαννίδου.
Μάλιστα, όπως είπε, το μεγαλύτερο ποσό έχει αποδοθεί. « Σε πολλούς μπήκε διπλό ποσό από λάθη υπαλλήλων που εγώ

θα πρέπει να τα ελέγξω και να κάνω αντιπαραβολή με τα καταθετήρια και τις καταθέσεις και μετά να δώσουμε το υπόλοιπο», διευκρίνισε, ενημερώνοντας ωστόσο ότι κατόπιν επιστολής του προέδρου έχει παραδώσει όλη την διαχείριση της ΕΑΣ και μπορούν πλέον όλοι οι παραγωγοί να τα ζητάνε από εκεί.

«Μου απαίτησαν να τους την παραδώσω», ήταν τα λόγια της.
Όσον αφορά τώρα στα λεφτά των παραγωγών που τα κατέθεσε η κ. Καραγιανίδου στη Συνεταιριστική Τράπεζα και μάλιστα σε προσωπικό της λογαριασμό, η ίδια παραδέχτηκε ότι τα λεφτά είναι στην εν λόγο τράπεζα και δεν είναι όπως είπε, κάτι το μεμπτό. «Δεν είναι παράλογο, είναι με απόφαση του ΔΣ. Αν τα βάζαμε σε άλλο λογαριασμό υπήρχε περίπτωση να μας τα κρατήσουν οι υπάλληλοι που έχουν κάνει 18 κατασχέσεις στην ένωση. Τα λεφτά τοποθετήθηκαν στη συγκεκριμένη τράπεζα σε λογαριασμό που έλεγε‘’Καραγιαννίδου Ευθυμία -διαχείριση ΕΑΣ’’ καθαρά για την εξυπηρέτηση των αγροτών», υποστήριξε.
Η διευθύντρια της ένωσης σε μια αποστροφή του λόγου της ανέφερε ότι εδώ και ένα χρόνο που βρίσκεται στην ένωση έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά να πληρώνονται οι υπάλληλοι και όλες οι υποχρεώσεις της, μάλιστα βάζοντας ακόμη και δικά της λεφτά.
«Πάνε την ένωση για εκκαθάριση και υπάρχουν πολλά συμφέροντα από πίσω» τόνισε χαρακτηριστικά .Υπεραμυνόμενη για τις κατηγορίες που τις προσάπτουν ξεκινάει τις αμέσως επόμενες ημέρες δικαστικές διαδικασίες για το νέο ΔΣ, το οποίο όπως υποστήριξε,«είναι παράνομο, γιατί ψήφισαν τα μέλη τα οποία δεν ήταν οικονομικά τακτοποιημένα και εγώ αυτό θα το καταγγείλω. Από εδώ και πέρα είμαι απέναντι τους».
Δώρα Κωτσοπούλου

ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria