Ένταση, μικροεπεισόδια και νίκη για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου. (Φωτό) - OlaDeka

Ένταση, μικροεπεισόδια και νίκη για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου. (Φωτό)

Ένταση στο γήπεδο του Κωσταραζίου για τη 14η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, μικροεπεισόδια και διαιτητικά λάθη, ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου έσπασε το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και πήρε τη νίκη κόντρα στην Δόξα Αμπελοκήπων με 2-1.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με δυνατές διεκδικήσεις της μπάλας, μονομαχίες και τρεις κόκκινες κάρτες, αρνητικός πρωταγωνιστής εξελίχθηκε ο διαιτητής Τοπαλίδης.

Έντονα παράπονα και από τις δύο ομάδες προς τον διαιτητή, ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου διαμαρτύρεται για την κόκκινη κάρτα στον Αλέξανδρο Λιάπη, καθώς σε φάση που ανατρέπεται εντός περιοχής αντί να δοθεί πέναλτι δόθηκε κόκκινη κάρτα για θέατρο του παίκτη.

Παράπονα και από την ομάδα των Αμπελοκήπων η οποία τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες καθώς δύο ποδοσφαιριστές της δέχθηκαν κόκκινη κάρτα.

Μάλιστα στο γήπεδο ακούστηκαν φωνές που μιλούσαν για σκοπιμότητα των καρτών, για ήττα της Δόξας προς όφελος άλλων ομάδων.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα των Αμπελοκήπων έμειναν στους 22 και στην 6η θέση.


kostarazi24.blogspot

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria