Ραντεβού στα τσιπουράδικα, αγαπητές μας Ισπανίδες! - OlaDeka

Ραντεβού στα τσιπουράδικα, αγαπητές μας Ισπανίδες!

Μετά τη δημοσίευση του 

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΜΠΕΤΣΚΑ ΜΟΥ! ΕΔΩ από το oladeka ασχολήθηκε πολύς κόσμος με το συγκεκριμένο θέμα.Διαβάστε ένα σχόλιο από τον Δ.Ιωαννίδη:

Tου Δημήτρη Ιωαννίδη
Αν έκαναν κάτι άλλο οι anti-fur οικολόγες της Ισπανίας, θα χάναμε το θέαμα αλλά και το θέμα για το επόμενο σχόλιό μας! Τί έκαναν; Γδύθηκαν εντελώς, πασαλείφθηκαν με κέτσαπ, μαρμελάδα φράουλας και τοματόζουμο και ξάπλωσαν στη κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, παριστάνοντας τις πυροβολημένες! Διαμαρτυρόμενες, λέει, κατά των γουναρικών! Ευτυχώς ήταν νεαρές, γιατί αν ήταν εξηντάρες θα νομίζαμε ότι η διαμαρτυρία γίνεται για τις φώκιες και θα είχε αμφίβολη επιτυχία.
Φυσικά, μετά το σώου θα σηκώθηκαν, θα φόρεσαν τα δερμάτινα Gucci, τα λεοπαρδαλέ αξεσουάρ και τις δερμάτινες ζώνες και θα πήγαν σε κάποιο χάϊ εστιατόριο να γευματίσουν με σολωμό καπνιστό και κοτόπουλο πανέ! Πιθανώς και κάποιες, μιά που βρίσκονταν στην Ισπανία, να πήγαν και στην απογευματινή ταυρομαχία να θυμηθούν το Death in the Αfternoon του Έρνεστ Χέμινγουαίη, αν το έχουν διαβάσει!
Θεμιτό πράγμα, βέβαια η διαμαρτυρία, γι’ αυτό και μείς θα την υιοθετήσουμε: Θα διαμαρτυρηθούμε κατά της υποκρισίας όσων επικρίνουν τη γουναρική, αλλά βρίσκονται με κάθε ευκαιρία στα …σουβλατζίδικα! Όσων κακολογούν τα δερμάτινα, αλλά δεν περπατούν ξυπόλητοι! Κι όσων δηλώνουν φιλόζωοι, αλλά κάνουν βόλτα το κουταβάκι τους με δερμάτινο λουράκι…
Κοπιάστε Ελλάδα και δώστε ραντεβού στα τσιπουράδικα, αγαπητές μας Ισπανίδες. Αφού δεν σας αρέσουν τα ραντεβού στα γουναράδικα…
Από τη ”στήλη άλατος” της Νέας Καστοριάς
ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria