Είχαν δόλο στο μοντάζ ... - OlaDeka

Είχαν δόλο στο μοντάζ …

Τα «φαντάσματα» της Κατεχάκη μετά την παραίτηση-αποπομπή Δικόπουλου από στο Αστυνομικό Σώμα, δεν λένε να χωνέψουν τις επιτυχίες του Αντιστράτηγου Τσακνάκη, όπως έγινε το καλοκαίρι στη Βροσίνα Ιωαννίνων με τον Αρχιδολοφόνο Κόλα, δραπέτη των φυλακών Τρικάλων.


Ο δολοφόνος του Υπαρχιφύλακα στο Δίστομο διέφυγε από τον κλοιό της Φθιώτιδας-Φωκίδας, τομέα ευθύνης που επέβλεπε και με την φυσική παρουσία του ο κ. Δικόπουλος. Ο Κόλα έφθασε μονομιάς στην Παραμυθιά στις πηγές του Αχέροντα χωρίς καν οι δυνάμεις του Τσακνάκη στην Ήπειρο να έχουν την στοιχειώδη έστω ενημέρωση ότι ο αρχιδολοφόνος τους ξέφυγε από την ορεινή Ναύπακτο.

Προχθές λοιπόν που ο Δένδιας πήγε εκτάκτως στην Καστοριά για να συναντήσει τους τρεις αστυνομικούς που συνέλαβαν τους τρεις Αλβανούς δραπέτες της Κορυτσάς, στην φωτογραφία έγινε μοντάζ και φαίνονταν μόνον οι κλάρες του Τσακνάκη.

Μετά από δέκα ώρες θυμήθηκαν να αναρτήσουν και την δεύτερη φωτογραφία όπου φαίνεται ο Τσακνάκης με τον υπουργό. Παλαιά βέβαια [βλέπε Καλαμάτα] όπου πήγαινε ο υπουργός δεν υπήρχε περίπτωση να εξαιρεθεί από το πλάνο ο κ. Δικόπουλος.
Στην τελευταία φωτο πάντως διακρίνεται και ο εκπρόσωπος Παρθένης, αλλά η εντολή για το μοντάζ δόθηκε ασφαλώς απ’ άλλου …

Να σημειώσουμε ωστόσο πως στην ίδια αποστολή μετείχε και ο Υπασπιστής του υπουργού που αυτήν την φορά και όπως συνηθίζει τελευταία απέφυγε

τα φώτα της δημοσιότητας!

crimesonair.blogspot.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria