Δεν έφυγε αναπολόγητος ο Δένδιας από την Καστοριά – Δεσμεύσεις για λύσεις… - OlaDeka

Δεν έφυγε αναπολόγητος ο Δένδιας από την Καστοριά – Δεσμεύσεις για λύσεις…

Δεν έφυγε αναπολόγητος ο Δένδιας από την Καστοριά – Δεσμεύσεις για λύσεις…
Η Ένωση Συνοριακών Καστοριάς, δεν άφησε τον Δένδια να κάνει υγιεινό περίπατο εντυπώσεων ή να φύγει αναπολόγητος από την περιοχή. Του έθεσε τα σοβαρά προβλήματα, τα οποία κατ’ επανάληψη έχουν τονιστεί μέσα από το bloko.gr και απέσπασε τη δέσμευση του πως θ’ αναληφθούν πρωτοβουλίες και δράσεις.
Επειδή δουλειά μας είναι πρώτον να μην

πιστεύουμε τους υπουργούς και ειδικά ότι σ’ αυτή τη θέση βρίσκεται ένας Δένδιας και δεύτερον να ελέγχουμε την εξουσία, θα παρακολουθήσουμε και θα καταγράψουμε την πορεία εξέλιξης της υλοποίησης τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Συνοριακών Καστοριάς… 
“Μετά τις πιέσεις που ασκήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από την ένωση μας σε συνεργασία με την βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Κας Αντωνίου Μαρίας και τους τοπικούς φορείς στην κυβέρνηση καθώς και η δημοσιοποίηση στα Μ.Μ.Ε των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νομός Καστοριάς σε θέματα λαθρομετανάστευσης, λαθροϋλοτομίας, εγκληματικότητας  κ.α στην περιοχή μας παρευρέθη ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Κος Δένδιας Νικόλαος. Κατά την εδώ παρουσία του υπήρξε συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς  καθώς και κλιμακίου της  Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ
Παραδόθηκε φάκελος με τα αιτήματα μας καθώς και με τα προβλήματα που μας, απασχολούν. Αναφέραμε στον Υπουργό ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι λόγω των περικοπών στους μισθούς μας λειτουργούμε με κύριο γνώμονα το φιλότιμο και με τις τελευταίες επιτυχίες που λάβανε χώρα στην περιοχή μας αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο των συναδέλφων.
Τέθηκαν   επίσης τα θέματα της εισόδου Αφροασιατών από την Ελληνοαλβανική μεθόριο, της λαθροϋλοτομία στην περιοχή του Γράμμου καθώς και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, κυρίως οχημάτων και θερμικών καμερών. Από την πλευρά του ο Υπουργός μας διαβεβαίωσε πως είναι γνώστης των προβλημάτων και πως γίνεται προσπάθεια να δοθεί λύση στα πρότυπα του Έβρου τοποθετώντας σταθερές θερμικές κάμερες κατά μήκος των Ελληνοαλβανικών συνόρων και πως θα χορηγηθούν νέα οχήματα τύπου jeep 4×4.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο                                                                                                  Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΟΥΒΛΕΤΗΣ Γεώργιος                                                       ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ:

bloko.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria