Ο Υφ. Εθν. Άμυνας Θ. Δαβάκης στον Μητροπολίτη και στο 585 Τ.Π Άργους Ορεστικού (φωτογραφίες) - OlaDeka

Ο Υφ. Εθν. Άμυνας Θ. Δαβάκης στον Μητροπολίτη και στο 585 Τ.Π Άργους Ορεστικού (φωτογραφίες)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιος Δαβάκης επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Σεραφείμ, χθες Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της επισκέψεώς του στην Καστοριά.
Ο κ. Δαβάκης συνοδεύονταν από τη Βουλευτή Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου, τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Δεβετζή Νικόλαο και άλλα στελέχη του στρατού.
Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον κ. Υφυπουργό και τη συνοδεία του στο Ιερό Επισκοπείο και συζήτησε μαζί του τα θέματα που αφορούν την ακριτική μας περιοχή και τη στρατιωτική της φύλαξη.
Παράλληλα, ο Ποιμενάρχης μας μετέφερε στον κ. Δαβάκη την πικρία του λαού της Καστοριάς για την κατάργηση της 15ης Ταξιαρχίας Πεζικού και τον παρακάλεσε να άρουν την απόφασή τους και να ενισχύσουν τα σύνορά μας με στρατό.
Ο κ. Υφυπουργός εξέφρασε και ο ίδιος την επιθυμία να ενισχυθεί η φύλαξη της συνοριακής γραμμής με την Αλβανία και δεσμεύτηκε να υπάρξει καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος δώρισε στον κ. Υφυπουργό μια εικόνα της Παναγίας μας ευχόμενος δύναμη στο έργο και την αποστολή τους.

imkastorias.gr

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Α. Δαβάκη και της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μ. Αντωνίου στο 585 Τ.Π/ΚΕΝ Άργους Ορεστικού, 23/12/2013.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria