Η Τζίνα Τσαλικιάν μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου γέννησε στα 51 της χρόνια το δεύτερο παιδί της - OlaDeka

Η Τζίνα Τσαλικιάν μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου γέννησε στα 51 της χρόνια το δεύτερο παιδί της

Πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα που συντάραξαν όλη την Ελλάδα, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, σύντροφος της Τζίνας Τσαλικιάν, μιλάει στο εβδομαδιαίο περιοδικό People για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, για τον αφόρητο πόνο που βίωσε όλη η οικογένεια.

«Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά ο πόνος και η ελπίδα μπορούν να συνυπάρχουν. Ο πόνος, όσο αφόρητος κι αν είναι, δεν πρέπει και δεν μπορεί να αναιρεί την ελπίδα» λέει ο κ. Κωνσταντίνου

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισαν με τη σύντροφό του, Τζίνα Τσαλικιάν, να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. «Υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχα διανοηθεί να κάνω παιδί σε αυτή την ηλικία. Αν ζούσε ο Αλέξανδρος, δεν θα προχωρούσαμε σε κάτι τέτοιο. Αλλά ήξερα ότι αυτό θα έκανε ευτυχισμένη την Τζίνα. Και είχα δίκιο» παραδέχεται.

Όπως εξομολογείται, η Τζίνα Τσαλικιάν ακόμη δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, αφού, όταν επιχείρησε να το κάνει, αισθάνθηκε ότι εγκατέλειψε τον Αλέξανδρο. Όμως, μετά τον ερχομό του μωρού τους, το πρόσωπό της χαμογέλασε και πάλι. Όπως λέει στο People ο σύντροφός της:

«Η Τζίνα μετά τη γέννηση του μωρού είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι βρισκόταν πριν, γιατί, όπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχει μια ελπίδα που είναι πλέον και χειροπιαστή. Είναι μια ελπίδα που είναι μέσα στο σπίτι μας και σίγουρα την έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μεγάλο πράγμα να υπάρχει μια ελπίδα στη ζωή».

Ήδη, οι δύο γονείς κάνουν όνειρα για το νέο μέλος της οικογένειας. «Ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο Θεός να είναι γενναιόδωρος με αυτό το παιδί. Να του χαρίσει υγεία και μακροημέρευση. Να το προικίσει πλουσιοπάροχα με αγάπη, ευαισθησία, φιλότιμο και καλοσύνη, χαρίσματα και αρετές που είχε ο Αλέξανδρος…» εξηγεί ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Ο μικρούλης θα ονομαστεί Ιάκωβος. «Όπως λεγόταν ο παππούς Τσαλικιάν. Μας ρωτούν αν θα του δώσουμε το όνομα του Αλέξανδρου και λέμε “όχι”. Ο Αλέξανδρος ήταν ένας και μοναδικός. Δεν υποκαθίσταται ούτε αντικαθίσταται στη μνήμη μας με οτιδήποτε άλλο. Εκτός από αυτό, δεν θέλουμε να υπάρχουν συνειρμοί αύριο που θα είναι έφηβος, θα είναι νεαρός, στο σχολείο. Δεν θα θέλαμε να έχει ετικέτα» ξεκαθαρίζει ο πατέρας.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου ο οποίος δολοφονήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2008 έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες το δεύτερο γιο της.
Η Τζίνα Τσαλικιάν γέννησε στα 51 της χρόνια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria