Ζητείται βοσκός προς 500 ευρώ το μήνα.... και δωρεάν διαμονή - OlaDeka

Ζητείται βοσκός προς 500 ευρώ το μήνα…. και δωρεάν διαμονή

Θραύση κάνουν οι αγγελίες για βοσκούς, με τους επαγγελματίες κτηνοτρόφους που ψάχνουν υπαλλήλους για τις κτηνοτροφικές τους μονάδες, να δέχονται πάνω από 100 τηλέφωνα ενδιαφερομένων.

Σύμφωνα με τις αγγελίες που δημοσιεύονται στα sites ευρέσεως εργασίας τα απαραίτητα προσόντα που οφείλει να διαθέτει ο υποψήφιος βοσκός είναι: να είναι συνεργάσιμος και να γνωρίζει καλά άρμεγμα.
Οσον αφορά τις αποδοχές; Ο μισθός κυμαίνεται από 350 έως 500 ευρώ και δωρεάν στέγη. Οι άνθρωποι που ανταποκρίνονται στις αγγελίες, είναι σύμφωνα με τους κτηνοτρόφους “κάθε ηλικίας και εθνικότητας. Υπήρχαν πολλοί αλλοδαποί, κάποιοι εργάζονταν σε άλλα μαντριά και ίσως ήθελαν να μάθουν το μεροκάματο, κάποιοι απόφοιτοι λυκείου, οι οποίοι δεν είχαν εμπειρία, αλλά έχουν μεγάλη ανάγκη από δουλειά».

Ιδου μερικές αγγελίες:

-Ζητείται κτηνοτρόφος για εργασία σε κτηνοτροφική μονάδα αιγοπροβάτων, προσφέρεται διαμονή, περιοχή Σερρών, τιμή 450 ευρώ συζητήσιμη

– Ζητείται βοσκός στην περιοχή Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης με έργο του να βόσκει και να αρμέγει 70 πρόβατα που γεννάνε τον Ιανουάριο. Παρέχεται σπίτι και μισθός 300 ευρώ το μήνα. Κύριο προσόν να ξέρει να αρμέγει.

– Ζητείται κτηνοτρόφος που να ξέρει από πρόβατα (κατά προτίμηση οικογένεια) για συνεργασία σε μονάδα στην περιοχή του Σοχού. Μονάδα με αρνιά.

– Ζητείται τσομπάνης σε βουνό και κτήμα για πλήρη απασχόληση. Ο τσομπάνης θα βοσκήσει 50 αγελάδες ελευθέρας βοσκής στα Πιέρια όρη. Ο μισθός είναι 400 ευρώ και παρέχεται διαμονή και διατροφή.

-Ζητείται βοσκός για την περιοχή της Λαμίας. Αμοιβή 500 ευρώ. Κύριον προσόν να είναι συνεργάσιμος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria