Τι προβλέπουν οι ελληνες για το 2014; - OlaDeka

Τι προβλέπουν οι ελληνες για το 2014;

Όταν λες κάτι και θέλεις να το πιστέψουμε πρέπει να έχει και μια δόση αλήθειας και όχι μια κατασκευασμένη εικόνα την οποία έχεις φτιάξει εσυ για να παραμυθιάζεσαι μαζί με τους συνεργάτες σου και αναφέρομαι στο success story.

Του Κώστα Βουκελάτου

Κύριε Σαμαρά σε τρεις ημέρες ξημερώνει το έτος 2014 και εσυ με τους συνεργάτες σου δίνετε την παρακάτω εικόνα για το μέλλον της χωρας μας και το δικό μας H Καπα Research εκανα μια σημαντική έρευνα η οποία έδειξε οτι :

– Το 69% θεωρεί ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη κοινώς θεωρεί οτι η πολιτικη σας ειναι πλήρως αποτυχημένη και ειδικα η πολιτικη του Πρωθυπουργού Στουρναρα με τις εμμονές του που χρειάζονται ψυχιατρικής διερεύνησης.

– Το 71% θεωρεί ότι η λέξη “καταστροφή” περιγράφει τη μελλοντική εξέλιξη της χώρας κοινώς μας οδηγείται στην καταστροφή δεν κάνετε καλο στην χωρα και εαν καταστραφεί η χωρα δεν ξερω που θα κρυφτειτε.

– Το 52% δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει κοινώς η πολιτικής σας καταστρέφει οικογένειες και σπίτια και φέρνει την δυστυχία στον κόσμο που δεν μπορει πλεον να ανταπεξέλθει στις παράλογες και αντισυνταγματικές σας απαιτήσεις.

– Το 55,6% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα έφευγε από τη χώρα αν του δινόταν η ευκαιρία, δηλαδη ενας στους δυο θέλει να φύγει απο την χωρα του εκει τον έχετε φτάσει.

– το 45,9% δηλώνει ότι έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει από την πόλη και να εγκατασταθεί στην επαρχία.

Στην ερώτηση που έκανε η Καπα Research για το τι μέλλον πιστεύουμε οτι θα εχει η Ελλαδα τους επόμενους μήνες επτά στους δέκα συνολικά θεωρούν ότι οι λέξεις “καταστροφή” (27,3%), “στασιμότητα” (25,1%) και “´κρίση” (18,3%) εκφράζουν το αύριο της χώρας.

Τέλος το 81% τον πολιτών θεωρεί οτι βαδίζουμε σε εντελώς λάθος δρόμο μόνο ο Σαμαράς και τα λίγα στελέχη που τον ακολουθούν δείχνουν να μην το εχουν καταλάβει και αυτό ειναι πολύ επικίνδυνο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria