ΜΙΑ ΘΕΣΗ οργανωτικής υποστήριξης στο ΚΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (εως 17 Δεκεμβρίου) - OlaDeka

ΜΙΑ ΘΕΣΗ οργανωτικής υποστήριξης στο ΚΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (εως 17 Δεκεμβρίου)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη συμβάσεων έργου ιδιωτικού δικαίου για α) Εμπειρογνώμονες, β) Στελέχη οργάνωσης και τεχνικής υποστήριξης γ) Περιφερειακά στελέχη οργανωτικής υποστήριξης 
Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

(Ν.Π.Ι.Δ., εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία», Άξονες Προτεραιότητας 7-8-9, η οποία υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, έχοντας υπόψη τη με αριθμ. πρωτ. 1527/73/28-11-13 απόφαση Δ.Σ.(ΑΔΑ ΒΛ0Χ46ΨΖΣΠ-ΚΥΒ ), απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου για τις παρακάτω θέσεις:

Α) ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ
Β) ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Γ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
* Η 3η κατηγορία (Περιφερειακά Στελέχη Οργανωτικής Υποστήριξης) αφορά στη γραμματειακή υποστήριξη των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Κέντρων Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, συμπεριλαμβανομένου του Κ.Π.Ε. Καστοριάς.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria