ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ 0-2 - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ 0-2

Η ΑΕΛ νίκησε και τους παίκτες της Καστοριάς, αλλά και το… πολικό ψύχος που επικρατούσε και πήρε δίκαια μία ακόμη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2 – 0. Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο οι
«Βυσσινί», συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο. Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν οι Νέστορας Στεφανίδης στο 8΄και Νίκος Αραμπατζής στο 34΄!
Πρώτη φάση… πρώτο γκολ!
Αυτό είναι το καλό όταν έχεις ικανούς επιθετικούς. Αν και βλέπαμε ένα αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο, η ΑΕΛ μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, κάνοντας έτσι την συνέχεια πιο εύκολη. Ο Στεφανίδης θα εκμεταλλευτεί το λάθος του αμυντικού διδύμου της Καστοριάς, θα σουτάρει, η μπάλα όμως θα κοντράρει, θα επιστρέψει στον ίδιο και με δεύτερο σουτ θα κάνει το 1 – 0 με την μπάλα να καταλήγει αργά και βασανιστικά στα αντίπαλα δίχτυα.
Ο… Θεατής Σικαλιάς και ο σκόρερ Αραμπατζής!
Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν έστω και λίγο τον Σικαλιά. Με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή και να έχει επιβάλλει τον ρυθμό της, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Ένα γκολ που τελικά δεν ήρθε από το σουτ του Πλιάγκα στο 11΄, ούτε από την μεγάλη ευκαιρία του Νεμπεγλέρα με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 14΄.
Αλλά από τον Νίκο Αραμπατζή στο 34΄. Ο οποίος για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, με απόλυτη επιτυχία. Στο 34΄ λοιπόν ο Αραμπατζής θα βρεθεί έξω από την περιοχή, θα κάνει ένα πολύ ωραίο σουτ, ο Μουρζίδης θα πέσει ωστόσο δεν θα καταφέρει να αποκρούσει την μπάλα, με το 2 – 0 να είναι γεγονός.
Δεύτερο ημίχρονο… συντήρησης! 
Η ΑΕΛ κατάφερε να να «κλειδώσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Παράλληλα, ο αντίπαλος έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει. Με εξαίρεση την φάση του 62΄όπου ο Σικαλιάς έδειξε ζεστός, παρά το… κρύο που επικρατούσε, καθώς απέκρουσε τετ – α – τετ!
Αυτό οδήγησε τους «Βυσσινί» να κατεβάσουν ταχύτητα. Δίχως να απειλήσουν, ελέγχοντας όμως απόλυτα τον ρυθμό. Ωστόσο, στο 84΄η ΑΕΛ χρειάστηκε και πάλι τα αντανακλαστικά του Σικαλιά!
Ο Γεωργιάδης θα σεντράρει, ο Σιάκκας άθελά του με προβολή θα στείλει την μπάλα προς την εστία της ομάδας του με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι! Ενώ στη συνέχεια ο Σικαλιάς θα πραγματοποιήσει μία εξαιρετική επέμβαση σε σουτ εξ΄επαφής!
Μάλιστα στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Παπαϊωάννου θα νικηθεί από τον Μουρζίδη, με το 2 – 0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Καστοριά(Κώστας Κορμαρής): Μουρζίδης, Σαββαΐδης, Κεφαλάς, Σουμέλας, Αναγνωστόπουλος, Ποπζαφίροφ, Βελλίδης(63΄Γεωργιάδης), Παναγιωτίδης, Αβραμίδης, Παπαδόπουλος(60΄Σολωμονίδης), Γανόλης(45΄Μαρτζάνας).
ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (83΄Παπαϊωάννου), Αραμπατζής, Στεφανίδης, Γκούρτσας(73΄Κόιτς), Μπλέντι(88΄Πατινιώτης).
arenalarissa.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria