Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ: WHY-FAI? -ΜΤΦ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ? - OlaDeka

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ: WHY-FAI? -ΜΤΦ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ?

Ζούμε μεγάλες, ασύγκριτες, αδιανόητες στιγμές. Δοξαστικές. Έχω 10 φίλους που από καιρού εις καιρόν μου ζητάνε δανεικά 10 ή 15 ευρώ (ναι, τόσα, 10 ή 15 δεν είναι typo) για να μπορέσουν να ψωνίσουν τα βασικά τρόφιμα, που έχουν να πληρώσουν τα νοίκια τους ένα χρόνο, που ζουν δεύτερο ή τρίτο χειμώνα χωρίς θέρμανση… και o άλλος έχει την γαλήνη και το θράσος να μας υποσχεθεί δωρεάν wi-fi σε ένα χρόνο. Ε, τι
να του πεις τώρα;

Όχι, όχι, όχι όμως!!! Ας μην είμαι αρνητικός. Ας μην πέφτω στην παγίδα της γκρίνιας. Ας κάνω θετική σκέψη. Ας δω ένα video self help στο youtube, ας απολαύσω μία Όπρα. Ας κάνω «όταν θες κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί να το αποκτήσεις». Ας δω το πράγμα από την θετική του πλευρά.

Ας θυμηθώ καταρχήν πόσο έτοιμη είναι η κοινωνία και τα ελληνικά νοικοκυριά για αυτό το νέο εξαιρετικό προνόμιο που μας βάζει στην λεωφόρο της πρωτοπορίας:
Ο νεκρός από το κρύο παππούς λειτουργεί ως εξαιρετικός αγωγός – ενισχυτής του δωρεάν σήματος, έχω μάθει. Ενισχύει το bandwidth
Τα αδυνατισμένα από την πείνα δάχτυλα πατάνε καλλίτερα τα πλήκτρα και έτσι η εμπειρία της περιήγησης στο συναρπαστικό κόσμου του διαδικτύου (sic) γίνεται ακόμα πιο εύκολη
Τα παιδιά δύο άνεργων γονιών «πεινάνε», λιμοκτονούν κυριολεκτικά για τον υπέροχο κόσμο πληροφορίας και διασκέδασης που θα ανοίξει μπροστά τους το δωρεάν wi-fi. Και έτσι χωνεύουν καλλίτερα την πληροφορία. Ελλείψει τροφής, καταπίνουν ήντερνετς.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι το πράγμα είναι εξαιρετικά καλά σχεδιασμένο και μελετημένο.
Θα υπάρξει ειδική μέριμνα ώστε όλο και περισσότεροι Έλληνες να μπορούν απερίσπαστοι από εργασία και κανονική ζωή να απολαμβάνουν το δωρεάν wi-fi. Πώς; Με το δημιουργικά πρωτοποριακό μέτρο της επέκτασης της ανεργίας σε ακόμα περισσότερους, για ακόμα περισσότερο χρόνο. Ναι, μπορούμε! Όταν θέλουμε εμείς οι Έλληνες, μπορούμε!
Και το πιο σημαντικό. Αυτή τη στιγμή μελετούνται τρόποι το προνόμιο του δωρεάν wi-fi να είναι διαθέσιμο χωρίς περιορισμούς χρόνου και στα παιδιά όλης της Ελλάδας. Δεν είναι δύσκολο! Αποδεκατίζοντας πλήρως την παιδεία τα απελευθερώνεις από τους περιορισμούς χρόνου που απαιτεί η σχολική ζωή, το διάβασμα, η ενασχόληση με δραστηριότητες ουσιαστικά εκπαιδευτικές. Ήδη είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και σε αυτό!

Είναι φανερό. Τι βλάξ που είμαι που το ειρωνεύτηκα. Τι οπισθοδρομικός!!! Ένα reframe χρειάστηκε και είδα, είδα πόσο σημαντικό είναι το δωρεάν wi-fi. Ο Αντώνης μας, έκανε το άλμα το μεγαλύτερο από την φθορά. Τι σημασία έχει που η φθορά που πήδηξε δεν είναι δική του, αλλά των απελπισμένων ανθρώπων που αντιπροσωπεύει; Πήδηγμα φθοράς είναι και αυτό. Και δεν θέλω αρνητικότητες.

Έχω, δε, και αποκλειστική πληροφορία. Του χρόνου θα μας χαρίσουν δωρεάν ισόβια συνδρομή σε τσοντοsite. Τέτοιοι μαλάκες που είμαστε, θα την εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria