Φαντασμαγορική κρουαζιέρα από τη NAFA στο Dubai (photos – video) - OlaDeka

Φαντασμαγορική κρουαζιέρα από τη NAFA στο Dubai (photos – video)

Φαντασμαγορική κρουαζιέρα από τη NAFA στο Dubai (photos – video)
Oλοκληρώθηκε από τη NAFA ο κύκλος του εορτασμού των 10 ετών Black Nafa
Φαντασμαγορική κρουαζιέρα  από την NAFA για τους κατόχους
των Black NAFA Top Lots με καταστήματα στο Dubai !!!!

Mε μία καταπληκτική εκδήλωση στο Dubai από την NAFA ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το μεγάλο επετειακό ταξίδι από τη συμπλήρωση των 10 χρόνων Black NAFA έχοντας ως θέμα : ’’ Το κυνήγι του Θησαυρού’’!!!
Στόχος της μοναδικής και πρωτοποριακής αυτής εκδήλωσης ήταν η προσέλκυση και η επίσκεψη Ρώσων αγοραστών και όχι μόνο, στα καταστήματα των κατόχων Black NAFA Top Lot, ενώ η πρόκληση ήταν μετά την επίσκεψη και στις 4 Ελληνικές επιχειρήσεις γουναρικών στο Dubai να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη πρόσκληση για μια κρουαζιέρα στο Dubai creek με φαγητό, ποτό, live music κ.α .
Το παρών στην πανηγυρική αυτή εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπρόεδρος σχέσεων πελατών της NAFAκ. Πούλιος Χαράλαμπος, η κ. RachelGualtieriInternationalMarketingDirector, μαζί με την κ. SvetlanaKruglikovaMarketingrepresentativeαπό την Ρωσία, οι οποίοι και καλωσόρισαν τους 100 και πλέον καλεσμένους.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Καναδικής Πρεσβείας στα Εμιράτα καθώς επίσης και δημοσιογράφοι από Ρωσικά περιοδικά μόδας, ενώ ο ο κ. Πούλιος ήταν αυτός που ανέλαβε την παρουσίαση των Black NAFA Top Lot στους :
κ. Ντίνο Σαλαγιάννη ( Ego)
κ. Γιώργο Μάντζιαρη ( Manzari )
κ. Δημήτρη Καρατζά ( DiCara)
κ. Τόλη Γκόγκο ( Abel Furs)
Η ανάδειξη των εταιρειών που επιλέγουν και υποστηρίζουν εδώ και χρόνια τα προϊόντα της NAFA είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας. Σαφώς στην απίστευτη άνοδο της NAFA συνετέλεσαν και οι Έλληνες πελάτες οι οποίοι πραγματικά ξέρουν να αναγνωρίζουν την καλύτερη ποιότητα δερμάτων, που αυτή την στιγμή αδιαμφισβήτητα κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά και πωλείται μόνο με το σήμα Black NAFA, NAFA Mink και NAFA Northern !!!
Το δημοπρατήριο της NAFA θα εξακολουθεί να έχει έδρα και να διαθέτει προς πώληση τα δέρματα της στο Τορόντο του Καναδά , αφού τα 11 εκατομμύρια Mink και οι πολύ μεγάλες ποσότητες άγριων δερμάτων που θα προσφέρει τη φετινή περίοδο, της το επιτρέπουν, με τρεις πλέον δημοπρασίες από το 2014.
Τέλος ο κ. Πούλιος επεσήμανε ότι η NAFA θα συνεχίσει να επενδύει δυναμικά στην Ελλάδα, το Dubai και την Ρωσία ανεξάρτητα από τις κατά περιόδους δυσκολίες που παρουσιάζουν οι καταναλωτικές αυτές αγορές και σίγουρα στους Έλληνες αγοραστές δερμάτων, διότι αυτοί βοήθησαν σημαντικά, έτσι ώστε η NAFA να παραμείνει στην Βόρεια Αμερική προσφέροντας δέρματα υψηλής ποιότητας από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου !!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria