MTV EMA's 2013: Οι νικητές, η βαρύτητα, οι νάνοι και ένα τσιγάρο βραβεία - OlaDeka

MTV EMA’s 2013: Οι νικητές, η βαρύτητα, οι νάνοι και ένα τσιγάρο βραβεία

Η Katy Perry καλύτερη τραγουδίστρια, αλλά η Miley Cyrus πιο προκλητική όλων (και πάλι) στα “MTV Europe Music Awards 2013”.
MTV EMA's 2013: Οι νικητές, η βαρύτητα, οι νάνοι και ένα τσιγάρο βραβεία

Νέο επεισόδιο στις προκλητικές εμφανίσεις και δράσεις πρόσθεσε η Miley Cyrus με την ευκαιρία των “MTV Europe Music Awards 2013” που έγιναν στο Ziggo Dome του Amsterdam.

Η νικήτρια του καλύτερου βίντεο με το “Wrecking Ball” παρέλαβε το βραβείο της απολαμβάνοντας το με ένα τσιγάρο (αδιευκρίνιστης μάρκας), το οποίο σόκαρε το κοινό, ίσως λίγο περισσότερο από την performance της on stage όταν ντυμένη
ως αστροναύτης πρόσθεσε περισσότερες κινήσεις του γνωστού twerking μαζί με μια γυναίκα νάνο ντυμένη με μαύρο latex. Αυτό στο τραγούδι “We Can’t Stop”, γιατί στη δεύτερη εμφάνισή της το “Wrecking Ball” άφηνε πολύ λίγα στην φαντασία.

Ο Robin Thicke πάντως, που αυτή τη φορά δεν τραγούδησε ούτε κουνήθηκε μαζί με την Miley Cyrus, όπως τότε στα αμερικανικά MTV Music Awards, που είχαν γίνει θέμα και θέαμα, δεν “απογοήτευσε” ούτε την φίλη του πρώην Disney Star, αλλά ούτε και τους θαυμαστές του, αφού στο ντουέτο με την Αυστραλή ράπερ Iggy Azalea προσπάθησαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Από την όλη φάση “γδύνομαι, άρα υπάρχοω” δεν θα μπορούσε και να απέχει ο παρουσιαστής των “MTV Europe Music Awards 2013”, Redfoo, που έφτασε στη σκηνή σαν από το διάστημα και τελικά έμεινε με το φανταχτερό του σλιπάκι.

Καλύτερη τραγουδίστρια αναδείχθηκε η katy Perry, η οποία επίσης εντυπωσίασε με την δική της εμφάνιση που θύμισε λίγο την κατά πολλούς καλύτερη ταινία της χρονιάς “Gravity”, αφού είπε το δικό της τραγούδι “Unconditionally” αψηφώντας την βαρύτητα. Η 29 ετών καλύτερη τραγουδίστρια φορούσε ένα εκθαμβωτικό bodysuit.

Από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς ο Eminem που κατέκτησε το βραβείο “Global Icon”, αλλά και “καλύτερου Hip Hop”, μόλις μία εβδομάδα αφότου ανακηρύχθηκε καλλιτέχνης της χρονιάς κατά τα πρώτα μουσικά βραβεία “YouTube”, αλλά και το συγκρότημα One Direction που βραβεύτηκε τόσο ως το καλύτερο ποπ γκρουπ, αλλά και “Best UK & Ireland Act”, ενώ ο Harry Styles πήρε και το βραβείο του πιο καλοντυμένου.

Ο Justin Bieber διατήρησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα πρωτεία στην κατηγορία “Καλύτερος Άνδρας”, ενώ ο Bruno Mars κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι με το “Locked Out of Heaven”.

Best Song: “Locked Out of Heaven”, Bruno Mars

Global Icon Award: Eminem

Best Alternative: 30 Seconds to Mars



Οι νικητές των 2013 MTV EUROPE MUSIC AWARDS

Best Video: “Wrecking Ball,” Miley Cyrus

Best Live: Beyonce

Best Pop: One Direction

Global Icon: Eminem

Worldwide Act: Chris Lee

Best Male: Justin Bieber

Best Electronic: Avicii

Best Rock: Green Day

Best New: Macklemore & Ryan Lewis

Best Female: Katy Perry

Best Alternative: 30 Seconds to Mars

Best Hip-Hop: Eminem

Best Song: “Locked Out of Heaven”, Bruno Mars

Biggest Fans: Tokio Hotel

Best Look: Harry Styles

Global Icon Award: Eminem

Best UK & Ireland Act: One Direction

Best Push: Austin Mahone

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria