Εκδήλωση Mouzenidis Travel με παρουσία Ρώσου υπουργού! - OlaDeka

Εκδήλωση Mouzenidis Travel με παρουσία Ρώσου υπουργού!

Εκδήλωση Mouzenidis Travel με παρουσία Ρώσου υπουργού!
Τελευταίο δημιούργημα της Mouzenidis Travel η αεροπορική εταιρεία Ellinair
Μέχρι και 3,6 εκατ. Ρώσους τουρίστες θα μπορούσε να προσελκύσει η Ελλάδα σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Τουρισμού της Ρωσίας Evgeny Pisarevkiy στη φετινή Philoxenia στη Θεσσαλονίκη ενώ

εκτιμά ότι το 2014 αναμένεται να φτάσουν το 1,2-1,3 εκατομμύρια.

Ο υφυπουργός πρότεινε το 2015 να ανακηρυχθεί έτος τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας ενώ επεσήμανε ότι η σταθερότητα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης σε οικουμενικό επίπεδο, οι ρωσικές τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα, περισσότεροι Ρωσόφωνοι ξεναγοί και ρωσικά μενού στα εστιατόρια, αλλά και η περαιτέρω διευκόλυνση της διαδικασίας έκδοσης βίζας θα συνέβαλαν θετικά στην αύξηση των ρώσων τουριστών στην Ελλάδα και ελπίζει η ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση να βοηθήσει στο θέμα της βίζας.
Ο υφυπουργού Τουρισμού της Ρωσίας έκανε τις παραπάνω δηλώσεις σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Τουριστικός Οργανισμός Mouzenidis Travel, στα πλαίσια της Philoxenia. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου έγινε επίσης και η παρουσίαση της εταιρείας η οποία από τότε που δημιουργύηθηκε, εδώ και δεκαοχτώ χρόνια, φέρνει χιλιάδες τουρίστες στην χώρα μας από της χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τα Βαλκάνια και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Η εταιρεία Mouzenidis δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και συγκροτείται από ένα πλήθος θυγατρικών εταιρειών. Τελευταίο της δημιούργημα είναι η αεροπορική εταιρεία Ellinair η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει πτήσεις σε λίγες εβδομάδες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria