kastoria-fc: Απάντηση στην Επίσημη Απάντηση - OlaDeka

kastoria-fc: Απάντηση στην Επίσημη Απάντηση

kastoria-fc: Απάντηση στην Επίσημη Απάντηση
Μετά την κατάπτυστη “επίσημη” απάντηση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς (!!!), στις 05/11/2013, στα γραφόμενα της ιστοσελίδας μας kastoria-fc.com , η οποία, αντί να έχει την υπογραφή του προέδρου κ. Ουσταμπασίδη και της Γραμματέας κ. Ξανθίππης Μουράτη, (όπως οφείλει να έχει το κάθε έγγραφο ή ανακοίνωση του σωματείου), φέρει την υπογραφή του υπεύθυνου τύπου της ομάδας μας κ. Ανδρέα Ηλιόπουλου, ο οποίος,

προφανώς, τους αντικαθιστά, έχουμε να κάνουμε την εξής τοποθέτηση:

            Ο νεόκοπος υπεύθυνος τύπου της ομάδας μας δείχνει ανησυχητικά σημεία εμπάθειας, άγνοιας και αμάθειας, αγνοώντας ορισμένα στοιχεία, τα οποία δεν συνάδουν με το πλούσιο βιογραφικό του (Αριστούχος με υποτροφία στην δημοσιογραφία), ενώ παράλληλα μας φέρνει στην μνήμη μας, την παροιμία:  “Είδε ο βλάχος λίγο γκύζα στα τέτοια του και νόμισε ότι έγινε τσέλιγκας”
            Η ιστοσελίδα μας θα κάνει την τοποθέτηση της (με μπλέ γράμματα) βήμα-βήμα σε όλα αυτά που αναφέρει ο εκτελών χρέη προέδρου – στην προκειμένη ανακοίνωση – στον Α.Γ.Σ.Καστοριάς. Ξεκινάμε λοιπόν:
            “Έχοντας μείνει έκπληκτοι από το περιεχόμενων αναφορών του κύριου Χριστόπουλου διαπιστώνουμε ξεκάθαρα πως ορισμένοι συνεχίζουν να έχουν εμμονή με την ιστορική ομάδα της Καστοριάς και ως εκ τούτου υποχρεούμαστε να σπαταλήσουμε χρόνο για δημοσιεύσεις που δεν αξίζουν, ώστε να ξεκαθαρίσουμε τη κατάσταση και να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό που αγωνιά”.
(Αν έχετε μείνει έκπληκτος κύριε Ηλιόπουλε, από το περιεχόμενο των αναφορών μας, λυπούμαστε πάρα πολύ, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Είστε ανενημέρωτος και καλά θα κάνετε να το προσέξετε. Γιατί, όσο το δυνατό γρηγορότερα καταλάβετε ότι είστε υπεύθυνος τύπου στον Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, τόσο το καλύτερο, τόσο για εσάς, όσο και για την ομάδα μας. Όσον αφορά την εμμονή που λέτε, μακριά από εμάς, αυτό μάλλον ανταποκρίνεται σε εσάς και τους ομοίους σας)
            “Καταρχήν η ομάδα έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα θέματα από ανυπόστατα site που θέλουν ντε και καλά να σχετίζονται με το σωματείο του Α.Γ.Σ.Καστοριάς προκειμένου να το εκμεταλλεύονται και να εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα. Για αυτό άλλωστε τόσο καιρό ήταν και φυσικά παραμένει ανεπίσημο, ανυπόγραφο, με πολλές ψευδείς αναφορές που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.Πόσο μάλλον όταν αυτό αποτελείται από ανθρώπους φαντασιόπληκτους που παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καμία εξουσία στο σύλλογο και ζουν μάλιστα σε διαφορετική πόλη, θεωρούν πως μπορούν να διοικήσουν μια ομάδα από απόσταση, φαινόμενο που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!”
(Αποτελεί πραγματικά μιά παγκόσμια πρωτοτυπία, ο υπεύθυνος τύπου μιάς ομάδας να αποκαλεί, εμμέσως πλην σαφώς, ανυπόστατο τον πρόεδρο της, αφού ο κ. Ουσταμπασίδης ήταν εκείνος που επέλεξε το ανυπόστατο μας σάιτ, παρά τις αντιρρήσεις μας,  για την αναγέννηση της ομάδας το καλοκαίρι του 2012, με την χαρακτηριστική έκφραση: “κε Χριστόπουλε, έχουμε επιστράτευση, για την αναγέννηση της Καστοριάς. Εσείς δεν μπορείτε να λείπετε”. Τώρα πως ο κ. Ουσταμπασίδης συμφωνεί να αποκαλείτε εσείς την επιλογή του ανυπόστατη, μόνο εσείς το γνωρίζετε……..
Κύριε Ηλιόπουλε, ή είστε, απελπιστικά, ανενημέρωτος ή εθελοτυφλείτε. Θα έπρεπε, ήδη να γνωρίζετε ότι η ιστοσελίδα μας www.kastoria-fc.comδημιουργήθηκε το 1999 και ήταν η επίσημη ιστοσελίδα του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” και της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ μετέπειτα, μέχρι τον Ιούνιο του 2010, καταγράφοντας όλα τα πεπραγμένα της ομάδας μας. Στην συνέχεια από τις 09/06/2010 έμεινε ανεπίσημη, αφού έτσι το έκριναν οι τότε ιθύνοντες, χωρίς να πάψει ποτέ να ενημερώνει τον κόσμο της Καστοριάς, με βάση και γνώμονα την αλήθεια. Η ιστοσελίδα είναι δικής μου ιδιοκτησίας και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει να υπογράφω τα κείμενα μου. Όσες φορές δανείστηκα κείμενα από αλλού, έβαζα πάντοτε την πηγή, ενώ όσες φορές συνεργάστηκα με κάποια άτομα, τοποθέτησα στην αρχή του κάθε κειμένου τα ονόματα τους.
Οσον αφορά τις πολλές ψευδείς αναφορές που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα, απλά θα παραπέμψω, εσάς και τους πληροφοριοδότες σας, στον πρόεδρο μας κ. Ουσταμπασίδη, που αποτελεί φανατικό αναγνώστη της ιστοσελίδας μας, εδώ και αρκετό καιρό, (πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του). Θα σας παραπέμψω επίσης, στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας, καθώς και στους συναδέλφους δημοσιογράφους απο τις εφημερίδες και το διαδίκτυο, που ενημερώνονταν από το kastoria-fc.com, τους οποίος αν ρωτήσετε θα διαψεύσουν τα γραφόμενα σας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.
Ποτέ δεν θεώρησα ότι μιά ομάδα μπορεί να διοικηθεί από άλλη πόλη. Απλά να αναφέρω ότι φαντασιόπληκτος είστε εσείς και οι όμοιοι σας, που σας επηρρεάζουν, αφού το ύφος του κειμένου σας, τους προδίδει καθαρά.)
Είναι πραγματικά ντροπή κάποιοι να πιάνουν στο στόμα τους ανθρώπους που έχουν δώσει τη ψυχή τους για αυτή την ομάδα και παλεύουν καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ, προκειμένου ο σύλλογος να συνεχίσει να υπάρχει και εν συνεχεία να ξαναφτάσει στο σημείο που όλοι έχουμε τόσο πολύ νοσταλγήσει!
“Έλα παππού να σου δείξω που τόχει η γιαγιά”. Αυτό μας λέτε κε Ηλιόπουλε. Πέρυσι, για να μπορείτε να στέκεστε εσείς στη θέση που  στέκεστε τώρα, κάποιοι έκαναν μεγάλες θυσίες, ενώ εσείς και πολλοί  άλλοι ήσασταν απόντες. Πρόπερσι κάποιοι άλλοι απέτρεψαν, την τελευταία στιγμή, την διάλυση της Καστοριάς και την απορρόφηση της από τον Κάστορα, όταν οι “γνωστοί-άγνωστοι” πανηγύριζαν διθυραμβικά! Λοιπόν;  Αν ο κ. Ουσταμπασίδης έχει κάποια αντίρρηση, ας μας το πεί. Δεν πιάσαμε ακόμη κανέναν στο στόμα μας. Εκτιμούμε σε μέγιστο βαθμό την προσπάθεια που γίνεται, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τα “στραβά μάτια” και να προσπερνάμε πράγματα που δεν ταιριάζουν με το όνομα και την ιστορία της Καστοριάς. Απλά είχαμε το θάρρος και θέσαμε κάποια ερωτήματα, δημόσια, τα οποία αιωρούνταν, μεταξύ των φιλάθλων μας, από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα.
            Επιπρόσθετα η ομάδα αυτή δε δέχεται υποδείξεις από κανέναν (είτε αυτοί είναι φίλαθλοι, είτε προπονητές κερκίδας, είτε δημοσιογράφοι κ.λπ.) αλλά ούτε και ετεροχρονισμένες συγγνώμες! Για οτιδήποτε αφορά την ομάδα της Καστοριάς ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μιλώντας ξεκάθαρα, ειλικρινέστατα και πάνω από όλα ΕΠΙΣΗΜΑ έχοντας πλήρη επίγνωση της δυναμικής και της ιστορίας της ένδοξης αυτής φανέλας.
            (Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Ουσταμπασίδη ή με τον κ. Κορμαρή ή με κάποιον άλλον από την ομάδα; Δηλαδή, θα υποδείξετε εσείς στον κάθε δημοσιογράφο πως θα κάνει το ρεπορτάζ του; Ξέρετε τι μου θυμίζετε κε Ηλιόπουλε; Την παροιμία που λέει Έβγαλε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο)
            Τελειώνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν επιθυμώ περαιτέρω αψιμαχίες. Απλά καλό θα είναι  να “βουτάτε την γώσσα σας στο μυαλό σας” και να είστε πιο προσεκτικός, προτού κάνετε οποιοδήποτε σχόλιο, για τον καθένα, γιατί εκπροσωπείτε μία ομάδα με ένδοξη ιστορία και η πόλη της Καστοριάς είναι μικρή και μαθαίνονται τα πάντα.
            Το γεγονός ότι συμμετείχατε, όπως μου είπατε, στην συγγραφή του έργου της ιστορίας της Καστοριάς, σας τιμά και αξίζουν, ολόψυχα,  τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο σε εσάς, όσο και στους κ.κ. Μπάτο & Χατζητιμοθέου και σε οποιονδήποτε άλλο βοήθησε σε αυτό. Γιατί εμείς ξέρουμε να εκτιμάμε τους κόπους και τις θυσίες του καθενός. Αυτό, όμως, το γεγονός δεν σας δίνει το δικαίωμα να έχετε άποψη επί παντός επιστητού και να είστε “τιμητής των πάντων”.
          
kastoria-fc.com
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria