Πώς το iPad επηρεάζει τη βιομηχανία πορνό

Αρχική » Διάφορα » Πώς το iPad επηρεάζει τη βιομηχανία πορνό

Πώς το iPad επηρεάζει τη βιομηχανία πορνό

Επιτέλους, ένα site πορνό που προσφέρει αυτό που πραγματικά θέλετε: στατιστική ανάλυση. To Pornhub, ένα τεράστιο δίκτυο με πορνογραφικό υλικό με ένα δισεκατομμύριο επισκέψεις σε μηνιαία βάση, έχει δημοσιεύσει μια μελέτη που επικεντρώνεται στο πώς τα παγκόσμια γεγονότα επηρεάζουν την θέαση πορνό στο διαδίκτυο.

Το site εξέτασε τα στοιχεία του και συνέλεξε όλα τα δεδομένα σχετικά με το πορνό που θέλετε να γνωρίζετε. Ποιος από εμάς δεν έχει σκεφτεί; «Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι παρακολουθούν πορνό τώρα;».

Η πρωτοποριακή μελέτη κατέληξε ότι, για παράδειγμα, η πώληση της πρώτης έκδοσης του iPad αύξησε την θέαση ιστοσελίδων πορνογραφικού περιεχομένου στην Αμερική κατά 9%. Η Pornhub δεν έχει επιβεβαιώσει αν αυτή η αύξηση συνδέεται με παρόμοια αύξηση μυστικών κρυψώνων από τις κοπέλες για τα εν λόγω αγαπημένα tablets των αγοριών τους.

Το site επίσης ανέφερε ότι ο βασιλικός γάμος μεταξύ του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κειτ Μίντλετον προκάλεσε μια πτώση περίπου 15% στην επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων πορνογραφικού περιεχομένου στο Ηνωμένο Βασίλειο ακολουθούμενο ωστόσο από μια «μεγάλη αύξηση για το υπόλοιπο της ημέρας.»ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια