ΣΕΓ:Η προώθηση της FEA 2014 - OlaDeka

ΣΕΓ:Η προώθηση της FEA 2014

ΣΕΓ:Η προώθηση της FEA 2014

Ιδιαίτερα θετικά είναι τα μηνύματα από τις συνεχείς προωθητικές ενέργειες της Ελληνικής Διεθνούς Έκθεσης Γούνας στο εξωτερικό. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών με στόχο να προωθήσει την FEA 2014 υλοποιεί μια σειρά από προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες προκειμένου να ενισχύει την απήχηση και την επισκεψιμότητα της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας. 

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ειδική εκδήλωση στο Καζακστάν, όπου παρουσιάσθηκαν σε ειδικό Fashion Show τα προϊόντα των Ελληνικών Επιχειρήσεων που κέρδισαν τις εντυπώσεις όπως φάνηκε και από την επισκεψιμότητα και την απήχηση της Εκδήλωσης. Πολλοί από τους προσκεκλημένους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να επισκεφθούν τη Διεθνή Έκθεση Γούνας, εντυπωσιασμένοι από τις δημιουργίες αλλά και την ποικιλία των προϊόντων. 
Ο ΣΕΓ θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες του για την προσέλκυση επισκεπτών στην Έκθεση των Καστοριανών και Σιατιστινών Γουνοποιών. Οι προωθητικές αυτές ενέργειες όπως και η πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια θα δημιουργήσουν για όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν στη FEA 2014 μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε ένα περιβάλλον αντάξιο του επιπέδου της Ελληνικής Γουνοποιίας. Η Διεθνής Έκθεση Γούνας από τις 27-30 Μαρτίου 2014, θα είναι το σημείο συνάντησης των Διεθνών Αγοραστών, όπως φάνηκε έντονα από τους εμπόρους στην Ειδική Εκδήλωση στο Καζακστάν.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria