ΒΕΝΤΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΣΙΚΑ: ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ FAX (ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ) - OlaDeka

ΒΕΝΤΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΣΙΚΑ: ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ FAX (ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ)

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Από το δημαρχείο μας ήρθε η απάντηση που απευθύνεται στον κ.Χρήστο Πατσίκα πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κλεισούρας, ο οποίος ΕΔΩ κατήγγειλε την δημοτική αρχή για τη μη αποστολή πρόσκλησης σε αυτόν για το επίμαχο δημοτικό συμβούλιο κατά το οποίο και

συζητήθηκε το περιβόητο θέμα των καυσόξυλων της Κλεισούρας.

Η πλάκα όμως είναι ότι ενώ δεν δημοσιοποιούν το αποδεικτικό της αποστολής του fax, προβαίνουν με το κείμενο της απάντησης και σε μια γκάφα που αφορά στις δηλώσεις Χατζησυμεωνίδη και Στεργίου οι οποίοι εξήγαγαν το συμπέρασμα ότι τα ξύλα απλά πουλήθηκαν παράνομα (υπονοώντας τον υλοτόμο που ενώ είναι εξαφανισμένος στέλνει σημειώσεις και αναλαμβάνει την ευθύνη με έναν πολύ παράξενο τρόπο, υποδυόμενος το από μηχανής φάντασμα) και ότι δεν έγινε καμία κλοπή . 
Και οι δύο την ημέρα του δημοτικού συμβουλίου δήλωναν ότι δεν πρόκειτε για κλοπή αλλά για άλλη παράνομη πράξη! Έγινε, έλεγε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, παράτυπη παραχώρηση των ξύλων τα οποία ανήκαν στην Κλεισούρα και παράνομα ξέφυγαν από την κατοχή τους. 
Καλά είναι όμως να ενημερώσουν και τη γραμματεία του δήμου που διαφωνεί μαζί τους.Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί η πράξη αναφέρεται ξεκάθαρα ως κλοπή!
Τουλάχιστον ο δήμος μπορεί να καμαρώνει για την αντικειμενική γραμματεία του. Εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι αυτά που ακούσαμε χθες στην Κλεισούρα όπως και άλλα παρόμοια σε άλλα Δ/Δ αληθεύουν και άρχισαν να ισχύουν και να διεισδύουν μέχρι και μέσα στα σπλάχνα της μηχανής της ομάδας διοίκησης Χατζησυμεωνίδη. Ότι δηλαδή χάνει κάθε μέρα τους ανθρώπους του, και πως είναι απίστευτα πολλοί οι πρώην ημέτεροι που έχουν μετεξελιχθεί σε αντιπολίτευση…
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΤΣΙΚΑ
Από την Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κλεισούρας κ. Χρήστος Πατσίκας δηλώνει ότι δεν προσκλήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς της 31ης Οκτ 2013, στην οποία συζητήθηκε η κλοπή καυσοξύλων από το Δημοτικό Διαμέρισμα Κλεισούρας, διευκρινίζονται τα παρακάτω:
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κλεισούρας κ. Χρήστος Πατσίκας,  προσκαλείται σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Το ίδιο έγινε και για την συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Οκτ 2013.

Η πρόσκληση προς τον κ. Πατσίκα στάλθηκε, όπως ο ίδιος το έχει ζητήσει, σε ΦΑΞ της επιλογής του. Το αποδεικτικό αποστολής – παραλαβής του ΦΑΞ βρίσκεται στην Γραμματεία του  Δημοτικού Συμβουλίου.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria