Τennisrace: μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία για το Τένις στην περιοχή μας! - OlaDeka

Τennisrace: μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία για το Τένις στην περιοχή μας!

Τennisrace: μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία για το Τένις στην περιοχή μας!
Η ομάδα του TENNISRACE ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ» και του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Μαυροχωρίου, οι οποίοι συνδιοργάνωσαν, εκδήλωση αξιολογήσεων των αθλητών τους και ερασιτεχνών

παικτών της περιοχής.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Πρωτέα, παρουσία των Προέδρων, μελών και φίλων των δύο Συλλόγων. 
Το TENNISRACE είναι μια μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία δημιουργήθηκε για να φέρει πιο κοντά όλους τους φίλους του τένις στη χώρα μας. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, σε παιδιά από 10 ετών, σε αρχάριους και βετεράνους, σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες παίχτες.
Το TENNISRACE βασίζεται στις προδιαγραφές του ITN (International Tennis Number), το οποίο είναι το σύστημα αξιολόγησης παιχτών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF). Σου δίνει μια αντικειμενική εικόνα του επιπέδου σου σε σχέση με άλλους παίχτες ανεξαρτήτως σε πόσους αγώνες συμμετέχεις. 
Το TENNISRACE είναι το σύστημα που θα βάλει σε νέα τροχιά ανάπτυξης το ελληνικό τένις. 
www.tennisrace.net 
Γίνε μέλος στην μεγαλύτερη κοινότητα τένις!

Facebook: Proteas Kastoria Tennis Club


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria