ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΙΚΑΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ-ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ Τ/Σ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - OlaDeka

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΙΚΑΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ-ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ Τ/Σ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΜΙΧΛΗ  ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ

«Λέει ψέμματα. Δεν μας κάλεσε κανείς στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς στο οποίο και συζητήθηκε η υπόθεση της τεράστιας κλοπής καυσόξυλων από την Κλεισούρα.Δεν μας κάλεσαν ποτέ ούτε γραπτώς ούτε προφορικά»

Αυτά είπε στο oladeka  ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κλεισούρας κ.Χρήστος Πατσίκας όταν ρωτήθηκε από εμάς γιατί δεν παραβρέθηκε τόσο αυτός όσο και τα άλλα μέλη του συμβουλίου στη συνεδρίαση αφού ο κ.Χατζησυμεωνίδης απάντησε σε σχετικό ερώτημα κατοίκου της Κλεισούρας σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι το τοπικό συμβούλιο είχει προσκληθεί. Μια συνεδρίαση κατά την οποία δήμαρχος και αντιδήμαρχος (ο κ. Τόσκος) έβαλλαν κατά ριπάς εναντίον του τοπικού συμβουλίου, αλλά και των κατοίκων της Κλεισούρας γενικότερα.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος ανέφερε ότι ο δήμος ουδεμία ανάμιξη είχε με το θέμα της υλοτόμησης και ότι αυτό είναι ένα θέμα που αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ φέρονται κατά τον δήμαρχο να έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την φύλαξη και την υλοτόμηση του δάσους. «Εμείς μια εξυπηρέτηση κάναμε και μπήκαμε στη μέση» ανέφερε χαρακτηριστικά! Εδώ γίνεται ένας χορός 10άδων χιλιάδων ευρώ και εκατοντάδων τόνων ξυλείας, και ο δήμαρχος έκανε «εξυπηρέτηση». Λες και είναι δήμαρχος Πτολεμαίδας και όχι Καστοριάς άρα και Κλεισούρας!

Από την άλλη ο κ.Τόσκος πέρασε στην αντεπίθεση για να ρίξει κι άλλη ομίχλη στο τοπίο που δεν τον συμφέρει καθόλου μέχρι στιγμής και μίλησε για ένα δημοτικό διαμέρισμα που με λίγα λόγια προσπάθησε να το προβάλλει ως το…κακό παιδί του δήμου γιατί όλο τέτοια προβλήματα αντιμετωπίζει μ αυτό το χωριό όπου συμβαίνουν συνέχεια τέτοια πράγματα!

Εμείς θα ρωτήσουμε τον κύριο Τόσκο αν γνωρίζει τι συμβαίνει  όταν βάζεις το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα.

Παρ όλα αυτά για να μην χάσουμε το θέμα που απασχολεί αυτό το άρθρο θα ρωτήσουμε:

Δεν ξέρει ο δήμαρχος ότι δεν έστειλε πρόσκληση στο τοπικό συμβούλιο Κλεισούρας για το επίμαχο δημοτικό συμβούλιο όπου συζητήθηκε το θέμα της παρανομίας και της κλοπής των ξύλων?

Ή ξέρει και απλά ψεύδεται όπως αναφέρει ο κ. Πατσίκας?

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι κάτοικοι της Κλεισούρας, είναι απομονωμένοι από τα ερτζιανά των τοπικών παραδοσιακών μέσων της Καστοριάς λόγω γεωγραφικού ανάγλυφου και η ενημέρωση τους είναι ελλιπής σε ότι αφορά τις δηλώσεις των τοπικών αρχόντων. Η μόνη πηγή ενημέρωσης για αυτούς όσον αφορά στα τοπικά θέματα είναι το διαδίκτυο. Ίσως έτσι να εξηγείται και η ευκολία με την οποία ο κάθε τοπικός άρχοντας λέει ότι θέλει, όποτε θέλει χωρίς να αισθάνεται τη πιθανή λαϊκή κατακραυγή για τα λεγόμενά του ακόμη κι αν αυτά εμπεριέχουν ψεύδη ή ανακρίβειες που θίγουν τους ίδιους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria