Έκτακτο: Παραιτείται ο Σαμαράς – Καταιγιστικές εξελίξεις…

Αρχική » Διάφορα » Έκτακτο: Παραιτείται ο Σαμαράς – Καταιγιστικές εξελίξεις…

Έκτακτο: Παραιτείται ο Σαμαράς – Καταιγιστικές εξελίξεις…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RightNews, ο Πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες (Μουρούτης, Σταμάτης, Κεδίκογλου, Μπούρας, Μπαλτάκος), βρίσκονται κλεισμένοι εδώ και αρκετή ώρα στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου και εξετάζουν σοβαρότατα την πιθανότητα παραίτησης της Κυβέρνησης και την άμεση προσφυγή σε κάλπες.

Επίσης, φήμες θέλουν το Φαήλο Κρανιδιώτη να βρίσκεται στη συνάντηση, χωρίς όμως να συμμετέχει στη συζήτηση. Αποκλειστική του ευθύνη είναι να σκουπίζει τον κρύο ιδρώτα που έχει λούσει τον Πρωθυπουργό.

Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Προκειμένου λοιπόν η Κυβέρνηση να πέσει από «πρόταση μομφής» ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να παραιτηθεί.Προτιμότερη μια ηρωική έξοδος, παρά να οδηγηθεί σε αυτή, από τους ίδιους τους Βουλευτές του.

Ας σοβαρευτούμε…

Μάλλον ακριβώς αντίθετη θα πρέπει να είναι η εικόνα στο Μέγαρο Μαξίμου. Λογικά ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του, απολαμβάνουν ακόμα μια γκάφα ολκής του Αλέξη «wanna be Πρωθυπουργός» Τσίπρα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί, είναι σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, να δείξει η Κυβέρνηση τη συνοχή της και να βγει απόλυτα κερδισμένη.

Επίσης, επιτρέψτε μου μια προσωπική εκτίμηση. Οι ψήφοι που θα λάβει η Κυβέρνηση θα είναι περισσότερες από 155. Κρατήστε το και θα δούμε…

Αχ ρε Αλέξη, πόσα αυτογκόλ θα βάλεις ακόμα; Αρχίζω και βεβαιώνομαι ότι δε θέλεις να κυβερνήσεις.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια