ΠΑΜΕ: ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

ΠΑΜΕ: ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Καστοριά, απέναντι από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς (πρώην Νομαρχία).
Χαιρέτησε εκ μέρους της ΟΓΕ η συναγωνίστρια Γεωργία Ζέγα, εκ μέρους του ΜΑΣ ο συναγωνιστής Γιάννης

Σαμουήλ.


Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Βάσω Χαραμοπούλου, μέλος της Γραμματείας Καστοριάς του ΠΑΜΕ, εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα.
Στην ομιλία της τόνισε ότι: «το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, το λαό, να συμβάλλει καθοριστικά στην ανασύνταξη του εργατικού, του λαϊκού κινήματος. Να σηκώσει κεφάλι, να ξεπεράσει φόβους και μοιρολατρία, τη λογική του μικρότερου κακού που οδήγησε μόνο σε θυσίες χωρίς αντίκρισμα. Να οργανώσει τη πάλη της με βάση τα δικά της συμφέροντα. Το ΠΑΜΕ καλεί σε ενιαίο συντονισμό, σε αποφασιστικό αγώνα ρήξης και ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής. Η πάλη αυτή πέρα από τις επιμέρους κατακτήσεις, οφείλει να ανοίγει το δρόμο για την εργατική λαϊκή εξουσία.

Μετά την κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Καστοριάς. Η μαζική συμμετοχή, ο παλμός δεν άφησε κανέναν περαστικό αδιάφορο. Ήχησαν τα συνθήματα των εργατών, των αυταπασχολούμενων, των αγροτών, των φοιτητών  που δίνουν ελπίδα και υπόσχεση ότι οι αγώνες συνεχίζονται.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria