Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΣ...ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ «ΕΠΕΣΕ»ΣΤΟΝ...ΧΩΡΙΑΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ - OlaDeka

Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΣ…ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ «ΕΠΕΣΕ»ΣΤΟΝ…ΧΩΡΙΑΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ
Δείτε πως λειτουργεί η παμπόνηρη -μεθοδική προπαγάνδα και επικοινωνιακή μεθόδευση της δοσίλογης παρέας των πολιτικών μας στην ψυχολογία και συμπεριφορά των πολιτών αυτής της χώρας.ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ

ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.. Δείτε την επίθεση του ενός  και την απάντηση του άλλου.Σ αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε το εξής που έχει υποπέσει στην αντίληψη των διαχειριστών του oladeka. Το τελευταίο χρονικό διάστημα (2 χρόνια περίπου) διαπιστώνουμε ότι δεχόμαστε σχόλια που με επαγγελματική συνέπεια και «ομογενοποιημένα» χαρακτηριστικά επιτίθενται σε κάθε άποψη που κάνει κριτική σε κυβέρνηση και καθεστώς. Κάθε φορά που κάποιος θα γράψει το παράπονο του ή την αντίθετη άποψη του για τα όσα μας επιβάλλονται, θα αντιμετωπίσει αμεσότατα τον χλευασμό, την προσβολή και  την αρνητική αντιμετώπιση με τα πλέον εξοργιστικά επιχειρήματα. Πιστεύουμε πως θα πρέπει να μας προβληματίσει ως κοινωνία σε τοπικά και ευρύτερα πλαίσια. Τα σχόλια αναρτήθηκαν ΕΔΩ .

@ Ανώνυμος
ΑΝ ΘΕΣ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ! ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕΣ! ΒΡΩΜΙΑΡΗ!
11 Νοεμβρίου 2013 – 12:34 π.μ. 
Προφανώς εσύ θεωρείς τον εαυτό σου Ευρωπαίο πρωτευουσιάνε φίλε μου ( δεν το λέω επικριτικά μιας και όποιος ανάγει τον συνομιλιτή του σε ”χωριάτη” θα πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να έρχεται από τρανό ”τζάκι” – τραγική σύμπτωση αυτό το τελευταίο έτσι ;;;; – ) .
Πέρα από το κοινό νόμισμα και το κοινό ( πλέον ) νομοθετικό πλαίσιο , σε παρακαλώ πολύ ανέφερέ μας κάποια γεγονότα που να συνδράμουν στη δήλωσή σου οτι είμαστε Ευρωπαίοι . Δε θέλω πολλά , ένα , δύο για το χαβά ρε αδερφέ . . .
Αν είμασταν Ευρωπαίοι κάποιοι θα είχανε τα χρήματα για εναλλακτική θέρμανση μιας και θα είχαν τους ίδιους μισθούς με τους Ευρωπαίους .Με 560 ( στην καλύτερη ) μισθό πολύ απλά ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΑΙ . . . εκτός αν θυσιάσεις όοοοολα τα υπόλοιπα . . .

Βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό μερικοί πριν ξεστομίσετε οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει . . . 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria