Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, Υποστράτηγο Γεώργιο Σταθιά - OlaDeka

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, Υποστράτηγο Γεώργιο Σταθιά

Συνάντηση πραγματοποίησε η κ. Μαρία Αντωνίου με τον Διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, Υποστράτηγο Γεώργιο Σταθιά, την Πέμπτη 31/10/2013. Στη συνάντηση αυτή η κ. Αντωνίου  με αφορμή   την  εντολή του Υπουργείου Οικονομικών για τη μείωση των εξόδων μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας, ζήτησε από τον κ. Σταθιά  από  μέρους του στρατού την

παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδ. Λίτσα (πρώην παλαιό στρατολογικό γραφείο) προς την Κτηματική Υπηρεσία του δημοσίου έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η μετεγκατάσταση εκεί κάποιας από τις υπηρεσίες του δημοσίου που τώρα στεγάζονται σε ιδιωτικά κτίρια. Ο κ. Σταθιάς  δεσμεύτηκε για την εξέταση του αιτήματος, τόνισε τις θετικές προθέσεις ως προς την συνεργασία του Ελληνικού Στρατού με το κράτος και  τις διαχρονικές  σχέσεις που ανέκαθεν υπήρχαν μεταξύ τους.

Η κ. Αντωνίου δήλωσε:
«Ήταν και παραμένει στόχος μου το συντομότερο δυνατόν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που στεγάζονται σε ιδιωτικά κτίρια να μετεγκατασταθούν  σε δημόσια. Σ αυτή την προσπάθεια θα εξεταστούν όλες οι δυνατές λύσεις. Ελπίζω ότι με τη συνεργασία όλων σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria