Καταστηματάρχες της νότιας παραλίας απειλούν καταστηματάρχη της οδού Μητροπόλεως διότι πουλάει φθηνά τα φασόλια! - OlaDeka

Καταστηματάρχες της νότιας παραλίας απειλούν καταστηματάρχη της οδού Μητροπόλεως διότι πουλάει φθηνά τα φασόλια!

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο ζαχαροπλαστείο “Καλαμπούκα” στην οδό Μητροπόλεως
Ιδιοκτήτης καταστήματος της νότιας παραλίας ο οποίος στο κατάστημα του μεταξύ τον άλλων

πουλάει και φασόλια, επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου “Καλαμπούκα”. κ. Απόστολο Καλαμπούκα και με άγριες διαθέσεις τον απείλησε για την τιμή που πουλάει τα φασόλια.
Ο εν λόγω  καταστηματάρχης ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε με αυστηρό ύφος από τον κύριο Καλαμπούκα να μη πουλάει τα φασόλια σε τιμή κόστους αλλά να τα βάλει όσο τα πουλάει αυτός στο δικό του μαγαζί στη νότια παραλία (δηλαδή ακριβότερα, σχεδόν διπλάσια τιμή).

Ο καταστηματάρχης της νότιας παραλίας αφού έφυγε από το κατάστημα του κ. Καλαμπούκα πήγε σε γειτονικό του κατάστημα στη νότια παραλία που πουλάει σχεδόν τα ίδια προϊόντα με τα δικά του και του ανέφερε ότι ο κύριος Καλαμπούκας τους κάνει ζημιά διότι πουλάει τα φασόλια σε τιμή κόστους και όχι όσο τα πουλάνε αυτοί, εκείνος με τη σειρά τηλεφωνεί τον κύριο Καλαμπούκα και τον απειλεί ότι εάν δεν ανεβάσει τις τιμές στα φασόλια θα κόψει τη συνεργασία που είχε μαζί του ως πελάτης.
Ο κύριος Καλαμπούκας σε πρώτη φάση δε θέλησε να δώσει διαστάσεις στο περιστατικό και το μόνο που έκανε ήταν να αναρτήσει ένα χαρτί στην είσοδο του καταστήματός του αναφέροντας το περιστατικό, ενώ σε περίπτωση δεύτερης ενόχλησης του από τα ίδια άτομα θα βγάλει στη δημοσιότητα τα ονόματά τους καθώς και θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.totsarsi.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria