ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ - OlaDeka

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ…ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΦΕΤ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ…. Τα τελευταία παρασκευάστηκαν από το προϊόν το οποίο ήταν συσκευασμένο σε κλειστό χαρτοκιβώτιο με την επισήμανση «Φασόλι στρόγγυλο 4×2,5 KG L1111261 και ΗΜ. ΛΗ. 26/11/2013 ΙΟΑΝNOY S.A.».


Παρασκευάστρια εταιρεία του προϊόντος είναι η ΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. που εδρεύει στην Κομοτηνή. Κατά τη διερεύνηση της ανωτέρω καταγγελίας στο σημείο διάθεσης του τροφίμου, το κλιμάκιο των Επιθεωρητών του Ε.Φ.Ε.Τ. διαπίστωσε ότι επρόκειτο για προϊόν μη κανονικό – μη ασφαλές λόγω μη κανονικών οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και ξένων προσμίξεων και προέβη σε κατάσχεση των προϊόντων της ιδίας παρτίδας που διατίθεντο στην αποθήκη χονδρικού εμπορίου ΣΙΤΙΣΗ Α.Ε. που εδρεύει στο Καλοχώρι. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την ΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. και την ΣΙΤΙΣΗ Α.Ε. την άμεση ανάκληση /απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την Αλυσίδα LIDL HELLAS A.E. την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Από Φασόλια Καστοριάς
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria