ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ

Αρχική » Διάφορα » ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ

Νέα Τάξη Πραγμάτων, Παγκοσμιοποίηση, και Παγκόσμια Διακυβέρνηση, είναι το ίδιο πράμα. Χάριν συντομίας γράφουμε τα αρχικά γράμματα Ν.Τ.Π.  Η παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία, τα κατάφερε να διεισδύσει στο κρατικό μηχανισμό κάθε κράτους, μεγάλου ή μικρού, από τα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας, μέχρι το τελευταίο διευθυντή υπουργείου. Το κακό είναι ότι διέβρωσαν τους ανώτατους αξιωματούχους όλων των εξουσιών & θεσμών των
κρατών της Γης, από Κυβέρνηση, Βουλή, Γερουσία, μέχρι Εκκλησία, Δικαιοσύνη,  Ένοπλες Δυνάμεις, & Σώματα Ασφαλείας. Τίποτε δεν άφησαν.

Τα  σάρωσαν όλα!!! Στην  Ε.Ε., Η.Π.Α. , ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, κ.λ.π. τα στελέχη και οι διοικούντες, είναι όλοι τους περιούσιοι.!!!
Τη Νομοθετική και Εκτελεστική εξουσία τις έχουν προ πολλού χρόνου διαβρώσει. Θέτοντας υπό τον έλεγχό τους εξουσίες και Θεσμούς των κρατών της Γης, μπορούν και ελέγχουν όλο το πλανήτη, γιαυτό ονομάζονται Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχοι της Γης.
Τη διείσδυση αυτή την κατάφεραν εδώ και πολλά χρόνια, μέσω Μασόνων, Πεφωτισμένων, και άλλων πολλών μυστικών παγκόσμιων οργανώσεων, στοών, και συνομωσιών, που λειτουργούν για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, καλουμένης και Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Εν μέσω αυτών των μυστικών οργανώσεων, εξέχουσα θέση κατέχουν,
η λέσχη Bilterberg του Rothschild, η Τριμερής επιτροπή του Rockefellers, η Κρανίο & Οστά του BUSH, και εν συνεχεία δευτερεύουσες και παρακατιανές οργανώσεις, όπως π.χ. Τάγματα Ιπποτών, Ναϊτες, Ροδόσταυροι, Τοξότες, Σταυροφόροι, OPUS DEI, ILLUMINATI, Τέκτονες-Μασόνοι, και άλλες αδελφές Τεκτονικές Σιωνιστικές, Μασονικές, μυστικές οργανώσεις, συνομωσίες, & Στοές. 
(Στοά=Ναός μυστικών οργανώσεων).
Ενδύονται με ειδικές στολές με «ποδίτσες» κατά τις μυστικές ιερές τελετές τους. Έχουν βαθμούς, και όλοι αυτοί θέλουν να μας ελέγχουν. 
Θεωρώ ότι είναι κακό, να είναι «κλειστές» οι λέσχες αυτές.
Όλοι αυτοί είναι εξαρτημένα άτομα. Δεν είναι ελεύθεροι άνθρωποι.
Είναι εξαρτημένοι από τη μυστικότητα της οργάνωσης.
Τα λαμόγια αυτά έχουν συγκεντρώσει το 95% του παγκόσμιου πλούτου 
Όλες αυτές οι οργανώσεις και παγκόσμιες συνωμοσίες, κατάφεραν να ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις των κρατών της Γης. (Ελέγχουν τους  εφιάλτες πολιτικούς, και ΟΧΙ το Λαό). Όλες αυτές οι μυστικές οργανώσεις είναι Σιωνιστικής κατασκευής και προελεύσεως, και έχουν βαθιές ρίζες στο Σιωνισμό. Τώρα μας έφεραν τον Ρατσιστικό νόμο, για να επιβάλλουν την εξουσία τους επάνω μας, ενώ είναι οι πρώτοι διδάξαντες τον Ρατσισμό. «ZIONISM  IS A  RACISM» λέγει ο ΟΗΕ. 
Οι ορκωμοσίες των πολιτικών κατά την ανάληψη της εξουσίας, – 
(ενώ οι πολιτικοί είναι Σιωνιστές Πεφωτισμένοι, Τέκτονες, και όλο αυτό το οικοδόμημα της συνωμοσίας),- ενώπιον του Αρχιερέα της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, κατάντησαν μια κοροϊδία του Ελληνικού Λαού, και του ΘΕΟΥ, αφού οι πολιτικοί ορκίζονται στην Αγία Τριάδα να φυλάττουν πίστη στη πατρίδα, ενώ προηγουμένως έχουν δώσει βαρύτατους όρκους στο Σιωνισμό, στη Μασωνία, και στους Πεφωτισμένους, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της αδελφότητος στην οποίαν ανήκουν, και τα συμφέροντα της παγκόσμιας  Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Ωθούν την Ελλάδα σε διαμελισμό!!!    
Οι επίορκοι πολιτικοί, αυτό το κάνουν για να αναρριχηθούν στην εξουσία. Γίνονται επίορκοι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της παγκόσμιας δικτατορίας, και να απολαμβάνουν πρόσκαιρης δόξας και πλούτου. Γίνονται πρώτα Μασώνοι-Σιωνιστές, και μετά υπουργοί-Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι. Κοροϊδεύουν τον Αρχιεπίσκοπο που τους ορκίζει, και το Λαό. Δηλαδή κοροϊδεύουν το ΘΕΟ!!!
Οι μυημένοι βουλευτές πηγαίνουν στη Βουλή ΜΟΝΟ για ψηφίσουν τους νόμους σκλαβιάς των Ελλήνων στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και γιαυτό το έργο τους αμείβονται παχυλότατα από τον εξαθλιωμένο Ελληνικό Λαό, δηλαδή εμάς τους «Μακάκες»………
Πηγαίνουν στη Βουλή για να ψηφίσουν Μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, πολυνομοσχέδια, μεσοπρόθεσμα, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα νόμων εις βάρος του Ελληνικού Λαού και υπέρ της ΝΤΠ.
Είναι όλοι τους πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων. Είναι σχεδόν όλοι τους Σιωνο-Μασόνοι. Θεωρούν κατόρθωμα, και τίτλο τιμής να ανήκουν σε κάποια από αυτές τις μυστικές σατανιστικές οργανώσεις των περιούσιων. Χωρίς τη Μασονία δεν θα ήταν βουλευτές, υπουργοί, Πρωθυπουργοί, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ενώ αυτοαποκαλούνται «δημοκράτες».
Ο Σημίτης είπε ΟΧΙ στους S-300 ενώ μπορούσε να οχυρώσει τη χώρα.
Γιαυτό έχουμε αυτά τα χάλια, με άμεσο κίνδυνο να χάσουμε τη πατρίδα μας, προς Σιωνισμό και Τουρκία μεριά. 
Από αυτή τη μοίρα δεν έχουν ξεφύγει ούτε τα μεγάλα και ισχυρά λεγόμενα κράτη, ακόμη και η κυβέρνηση της Γερμανίας, που το παίζει ηγέτης της Ε.Ε. ενώ είναι πιόνι και μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Από Καγκελάριο Μέρκελ, μέχρι Ράϊχενμπαχ & Φούχτελο, είναι όλοι τους πιόνια των παγκόσμιων αφεντικών & περιούσιων. Εάν δεν ήταν πιόνια, δεν θα ήταν εδώ Λεγεωνάριοι!
Όλοι αυτοί οι περιούσιοι Παντοκράτορες & Επικυρίαρχοι, είναι τόσο ξεφτιλισμένοι, που καταδέχονται να παίρνουν από το συνταξιούχο των 800 ευρώ, τα 400 ευρώ. Είναι τσιφούτηδες, και καρμίρηδες, και δεν δίνουν νερό στον Άγγελό τους, λέει ο Λαός.
Γέμισαν τις χώρες της Ευρώπης με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Σε 10 χρόνια ενώ οι Μουσουλμάνοι στις χώρες της Ευρώπης θα είναι το 50% του πληθυσμού, οι περιούσιοι θα δώσουν όπλα και στους Ευρωπαίους, και στους Μουσουλμάνους, και θα γίνει αλληλοσφαγή, όπως στη Συρία. Ήδη οι Μουσουλμάνοι μετανάστες της Νορβηγίας, απαιτούν ξεχωριστό Ισλαμικό Κράτος-μέσα στη Νορβηγία-
και απειλούν με τρομοκρατικές ενέργειες εάν η απαίτησή τους δεν γίνει αποδεκτή. Αυτό το μέλλον περιμένει και εμάς εδώ στην Ελλάδα.
Την επόμενη ημέρα των πολεμικών συμπλοκών, κομμάντος των περιούσιων θα εξοντώσουν τα τελευταία υπολείμματα Ευρωπαίων και Μουσουλμάνων, και θα κυριαρχήσουν στα κράτη της Ευρώπης οι περιούσιοι, αφού όλο το πυρηνικό οπλοστάσιο θα είναι στα χέρια των περιούσιων. Σήμερα υποφέρουμε από πολλά κακά, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, Τρόϊκα σαν κυβέρνηση, Γερμανική ύπατη αρμοστεία, Τρικομματική Δικτατορία, φόροι, χαράτσια, εξαθλίωση, αυτοκτονίες, γενοκτονία του Ελληνικού Λαού, και ανθρωπιστική κρίση. Δεν μας έφθαναν όλα αυτά, ήλθε και ο Ρατσιστικός νόμος κατά των Ελλήνων, και έδεσε το σιρόπι.
Αφού η Σιωνιστική Δύση μας απογοήτευσε, επιβάλλεται άμεση αλλαγή Γεωπολιτικής υπό της Ελλάδος, για να σωθούμε σαν Έθνος-Κράτος. Για να γίνει αυτό πρέπει ο Έλληνας να αποκτήσει δική του κρίση, και να μη επηρεάζεται από τα ΜΜΕ και τα Τουρκοκάναλα, των οποίων οι σκοποί πάντοτε ιδιοτελείς και ύποπτοι, έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται. 
Απέναντι στη καταστροφή που μας έφερε η Ε.Ε. να αντιτάξουμε συνεργασία και συμμαχία με τη Ρωσία. Η επίσκεψη Λαβρόφ, και η μελλοντική Πούτιν, είναι μια χρυσή ευκαιρία για μας, αρκετά πιά με τη Σιωνιστική Δύση, αφού «χαϊρι και προκοπή» δεν είδαμε, παρά μόνο καταστροφή.  «Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές», λέει ο Λαός!!! Ο Ααρών Αβουρί είπε όχι στους πυραύλους S-300  
 Ένας συγγραφέας, γεωπολιτικός αναλυτής παγκοσμίου κύρους είπε για την Ελλάδα, «Αυτά τα δισεκατομμύρια ήρθαν στην Ελλάδα, και έφυγαν με σκοπό να χρεωθείτε εσείς οι Έλληνες, να τα πληρώνετε, με σκοπό κάποιος να αρπάξει την ιερή σας Ελληνική Γη».
Και συνέχισε να λέει, «Η Κρήτη είναι σε κίνδυνο, λόγω πλουσίων ενεργειακών κοιτασμάτων». Και καταλήγει «Έλληνες ξυπνήστε!!».
Ο πρώην Ισπανός Πρωθυπουργός  Θαπατέρο, σε βιβλίο που εξέδωσε,
με τίτλο «Το Δίλημμα», αναφέρει ένα σκληρό επεισόδιο μεταξύ του τότε Γάλλου Προέδρου Σαρκοζί, και του πρώην Πρωθυπουργού τηςΕλλάδος ΓΑΠ, για το δημοψήφισμα που είχε αποφασίσει να κάνει ο ΓΑΠ, για παραμονή της Ελλάδος στο Ευρώ. 
Φήμες θέλουν τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί να επιτίθεται φραστικά στον ΓΑΠ, ουρλιάζοντας με χυδαίους και πρόστυχους χαρακτηρισμούς, ότι με την απόφασή του αυτή ο ΓΑΠ, θέτει σε κίνδυνο την Ευρωζώνη.
Στον ΓΑΠ δόθηκε τότε μια ευκαιρία να αναδειχθεί σε εθνικό ηγέτη,
να διαγράψει το επαχθές χρέος, αλλά τη κλώτσησε, προτίμησε να γίνει «το παιδί για τα θελήματα» των Σιωνιστών-Ευρωπαίων, και Αμερικανο-Σιωνιστών Παγκοσμιοποιητών, και Νεοταξικών, το παιδί για όλες τις δουλειές, το πιόνι των περιούσιων….   
Οι συνταγές «σωτηρίας» που δίνει η Σιωνιστική Τρόϊκα στην Ελλάδα,
και εφαρμόζουν τα φοβισμένα και τρομαγμένα ανθρωπάκια της Κυβέρνησης-Βουλής, είναι συνταγές καταστροφής της Ελλάδος και των Ελλήνων, για να πετύχουν τους σκοπούς της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ο Σαμαράς απεδείχθη – εκ του αποτελέσματος- όμοιος Jeffrey, και όμοιος με το Σημίτη, δηλαδή ένας απλός ανώτερος δημόσιος υπάλληλος, αφού ευχαρίστησε τα πιόνια τους Γερμανούς και τη Μέρκελ, για την εκμετάλλευση των Ελλήνων, και τη καταστροφή που επέφεραν στην Ελλάδα, όπως έκανε ο Σημίτης που ευχαρίστησε τους Αμερικανούς διότι παρέδωσαν τα Ίμια και το μισό Αιγαίο στους Τούρκους. Ο Σαμαράς δεν έχει τη δύναμη ούτε το κρατικό μηχανισμό να ελέγξει, ούτε τη γραφειοκρατία. Δεν έχει δύναμη ούτε ένα σφάλμα στα τέλη κυκλοφορίας να διορθώσει. Αφήνει τους υπαλλήλους των υπουργείων να κυβερνούν. Ο κακομοίρης δεν μπορεί να λύσει ούτε ένα μικρό εσωτερικό πρόβλημα, τα Εθνικά μας θέματα θα λύσει;;;
Πρωθυπουργός που δεν έχει δύναμη ούτε μια αδικία να άρει, είναι επικίνδυνος για τη πατρίδα!!! Είναι όλοι τους πιόνια, αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Απεμπόλησαν τον ορυκτό μας πλούτο, και τον παρέδωσαν στα διεθνή αρπακτικά, στα αφεντικά τους, τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έναντι της εξουσίας, ενώ θα μπορούσαν με επιτυχείς διαπραγματεύσεις, χειρισμούς, & ελιγμούς, να ξεχρεώσουν την Ελλάδα. Ο Σαμαράς στα διεθνή φόρα εμφανίζει εικόνα δημοσίου υπαλλήλου, και όχι ηγέτη. Κρύβουν τα ενεργειακά κοιτάσματα, για να μας έχουν για πάντα στα μνημόνια. Τα φοβισμένα ανθρωπάκια οι πασόκοι υπουργοί ενέργειας, κρύβουν τα στοιχεία που έδωσαν οι Νορβηγοί για τα κοιτάσματα. «Ντροπή στο Υπουργείο ενέργειας», λέει ο καθηγητής Φώσκολος. Με γενναίους πολιτικούς θα μπορούσαν σήμερα οι Έλληνες να ευημερούν, και όχι να ζούνε εξαθλιωμένοι χωρίς φάρμακα, υγεία,  συντάξεις, & Παιδεία, για να τα «τρώνε» οι Γερμανοί της Μέρκελ. 
Η λειτουργία της Βουλής των Μνημονίων χρησιμοποιείται από τους εχθρούς μας σαν βιτρίνα, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.
Η Βουλή λειτουργεί σαν Jurasic Park, γεμάτη δεινόσαυρους, και τυρανόσαυρους. Η Βουλή των Ελλήνων αποτελεί χρήσιμο όργανο στα χέρια όλων αυτών που μας χτυπούν αλύπητα, μας διαλύουν με στόχο να μας εξουδετερώσουν, και να μας ληστέψουν, και ο Σαμαράς σαν υπαλληλάκος, προσκυνάει τη μαριονέτα των περιούσιων Μέρκελ.
Δηλώνουν ανάπτυξη, πλεονάσματα, και βιωσιμότητα του χρέους,
επειδή είναι ανίκανοι να διαγράψουν το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος. Είναι ανίκανοι να εφαρμόσουν τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!  
Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι προδοτικός κομματικός σχεδιασμός.
Όταν θα έχουμε φτάσει στο «Τετέλεσται», οι Σιωνιστές δανειστές θα μας πούνε, σας χαρίζουμε μέρος του επαχθούς, απεχθούς, και επονείδιστου χρέους, – που αυτοί μας φόρτωσαν- αλλά δώστε μας την εκμετάλλευση των πλούσιων ενεργειακών κοιτασμάτων σας.
Δηλαδή και τον ορυκτό πλούτο θα δώσουμε, και πάλιν χρεωμένοι θα είμαστε. Και κερατάδες, και δαρμένοι, λέει ο Λαός.
Όμως οι ΓερμανοΣιωνιστές, ξεχνάνε τις πολεμικές επανορθώσεις, αποζημιώσεις, και το Κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα…………
Αντικατέστησαν τον Αβραμόπουλο από το ΥΠ.ΕΞ. επειδή ζήτησε τις
Πολεμικές επανορθώσεις, και το πολεμικό κατοχικό δάνειο προς Ναζί.
Ο υπαλληλάκος Σαμαράς ευχαριστεί από πάνω τη μαριονέτα Μέρκελ,
πιόνι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Rothschild & Rockefellers. Έτσι θα παραδώσουμε ανυπολόγιστο πλούτο για να μας 
«χαριστούν» χρέη που ΕΚΕΙΝΟΙ μας «φέσωσαν». 
Γιαυτό ο Σαμαράς δεν οριοθετεί την Α.Ο.Ζ. των Ελληνικών Θαλασσών, για να αρπάξουν τα αρπακτικά τον ενεργειακό μας πλούτο, και ο Σαμαράς να αναφωνίσει θριαμβευτικά, «Σας έσωσα», ενώ θα τα έχει δώσει όλα στα αφεντικά του. Οι Επικυρίαρχοι της Γης, θέλουν να μας πάρουν την ενεργειακή μας αποθήκη.!!! Γιαυτό μας χρέωσαν!!!
Αυτό δεν θα τολμούσαν να το κάνουν, αν δεν είχαν ντόπιους συνεργάτες, πρόθυμους, δοσίλογους πολιτικούς, μια νεοταξική «Ελληνική» κυβέρνηση, έναν πρόθυμο κρατικό οργανισμό (ΕΛΣΤΑΤ), και υπόδουλα νεοταξικά ΜΜΕ, και άλλα Τουρκοκάναλα, τα αφεντικά των οποίων πουλάνε την Ελλάδα για το χρήμα. Οι δοσίλογοι πολιτικοί των Μνημονίων, μπορούν να ακυρώσουν όλες τις δανειακές συμβάσεις, και τα Μνημόνια, βάσει της σύμβασης της Βιέννης, αλλά σαν δοσίλογοι που είναι ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για τα συμφέροντα των εχθρών της Ελλάδος, και δεν το πράττουν. Τώρα διαλύουν τα Ε.Α.Σ. για να αγοράζουμε όπλα και πυρομαχικά από τους Γερμανούς. Αφήνουν τις Ε.Δ. άοπλες, ενώ οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν.
Επισημαίνουμε τα άρθρα 48, 49, 50, 52, & 61, της σύμβασης της Βιέννης του Ο.Η.Ε. Συγκεκριμένα τα άρθρο 49 μιλάει για απάτη, λέει,
«Οσάκις το κράτος ήχθη εις συνομολόγησην συνθήκης, συνεπεία δολίας συμπεριφοράς ετέρου κράτους έχοντος συμμετάσχει εις τας διαπραγματεύσεις, τούτο δύναται να επικαλεσθεί την απάτην ως ακυρούσα την δοθείσαν συναίνεσήν του, όπως δεσμευθεί δια της συνθήκης-συμφωνίας-Μνημόνιο».
Άρθρο 50- ομιλεί για δωροδοκία αντιπροσώπου κράτους, κατά τα διαπραγματεύσεις για τη σύναψη των Μνημονίων, και σήμερα τα ΜΜΕ
Βοούν και γέμουν με περιγραφές για «δωροδοκίες»……….
Άρθρο 52 λέει, «Άσκησης βίας επί του δανειζομένου κράτους δια απειλών, υπό των δανειστών, κατά τη σύναψη και υπογραφή των Μνημονίων». Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασκήθηκε βία στην Ελλάδα από την Ε.Ε. και τη Τρόϊκα των τοκογλύφων δανειστών, να υπογράψει η Ελλάδα τα Μνημόνια, και οι αδαείς υπουργοί υπέγραφαν «αβέρτα-κουβέρτα» λέει ο Λαός, και οι αφελείς και επιπόλαιοι βουλευτές ψήφιζαν αβλεπί…………..
Επίσης η διαγραφή των επαχθών , απεχθών, και επονείδιστων χρεών, μπορεί να διαγραφεί στα διεθνή δικαστήρια, (Σεισάχθεια), με τη δικαιολογία της γενοκτονίας και εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών.
Αυτό έκαναν πολλοί ηγέτες κρατών, και έσωσαν τους Λαούς των.
Όμως οι δοσίλογοι πολιτικοί ουδέν πράττουν. Προτιμούν τη γενοκτονία
των Ελλήνων, παρά να θίξουν τα συμφέροντα των δανειστών.
Η σύμβαση της Βιέννης περιέχει και άλλα πολλά ευεργετικά για τη περίπτωση αδικουμένων κρατών, και ειδικά της χρεοκοπημένης Ελλάδος. Η «Δημοκρατία» των κλεφτών, εφιαλτών, και άτολμων πολιτικών είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα μας. 
Σήμερα η Γεωπολιτική έρχεται τα πάνω-κάτω, «τα πάντα ρει», με συμφωνίες μεταξύ Ανατολής-Δύσης,
όπως με τη περίπτωση της Συρίας, και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, και οι «μακάκες» πολιτικοί μας,
το χαβά τους, κολλημένοι στη μαριονέτα τη Μέρκελ.

Η Ελλάδα και ο Λαός της, των υπαλληλάκων ΣαμαροΒενιζέλων, είναι πολιτικά, εθνικά, οικονομικά προδομένη, καθημαγμένη, εξαθλιωμένη, παρηκμασμένη, και ηθικά παράλυτη, και ουδείς θεσμός και εξουσία ενδιαφέρεται. Οι από βορρά και Ανατολάς γείτονες γελάνε με τα χάλια μας, εύχονται, και προσμένουν τη πτώση μας, για να επιπέσουν επάνω στο πτώμα μας, για να αρπάξουν τη Γη μας, και τα σπίτια μας. 
Ούτε οι Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η διοικούσα Εκκλησία ενδιαφέρονται, η χώρα πλέει ακυβέρνητη στα φουρτουνιασμένα πελάγη, και τη πορεία χαράζει η Σιωνιστική Τρόϊκα.
Αυτά όλα γίνονται με ένα φοβισμένο Πρωθυπουργό, ανίκανο να αντιδράσει. Εδώ μπαίνουν οι ευθύνες του ανύπαρκτου Πασόκου  Προέδρου της Δημοκρατίας, τελούντος υπό τας πτέρυγας προστασίας της Σιωνιστικής Γερμανίας.   
               
Το αστείον είναι ότι οι δοσίλογοι πολιτικοί αισθάνονται υπερήφανοι που προέρχονται από τη τάξη των Σιωνιστών Μασόνων και

Πεφωτισμένων, και άλλων συνωμοτών της διεθνούς Σιωνιστικής κοινωνίας, καμαρώνουν ότι κάτι σπουδαίο έκαναν, ενώ είναι παρίες αυτής. Το φαιδρόν είναι ότι εμείς το πόπολο, οι αγαθοί, αφελείς, και επιπόλαιοι ψηφοφόροι, τους ψηφίζουμε, και τους έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας, αντί να τους στείλουμε πακέτο πίσω στα αφεντικά τους.

Τόσο μυαλό είχαμε που ψηφίζαμε 8 χρόνια τον Ααρών Αβούρί…….
Η κυρία Λούκα Κατσέλη πρώην υπουργός του ΓΑΠ, δήλωσε στα ΜΜΕ
«Μόνο στην Ελλάδα υπήρχαν επίορκες κυβερνήσεις, όπως αυτή του ΓΑΠ, και του Παπαδήμου, που αποπλήρωσαν τα εγκλήματα των τραπεζιτών με δημόσιο χρήμα!!» Και το κακό συνεχίζεται………..
Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα προς αποφυγήν για τα άλλα υποψήφια προς ένταξη κράτη στην Ε.Ε.
Ο Πούτιν συμβούλευσε την Ουκρανία να αναβάλλει την υπογραφή της συμφωνίας με την Ε.Ε. , και η Ουκρανία είδε τα χάλια της Ελλάδας, και συμφώνησε. Μπήκαμε στην Ε.Ε. να σωθούμε, όμως «πήγαμε για μαλλί, και βγήκαμε κουρεμένοι», λέει ο Λαός. 
Η  Ε.Ε. είναι φωλιά των Σιωνιστικών συμφερόντων της Ν.Τ.Π.
Τα στελέχη της Ε.Ε. είναι όλοι τους περιούσιοι, διαλεγμένοι ένας-ένας. 
Τα άλλα κράτη αποφεύγουν την Ε.Ε. «όπως ο διάβολος το λιβάνι» λέει ο Λαός. Μας χρέωσαν με αέναο χρέος, από το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγουμε, και τα εγγόνια μας θα πληρώνουν. 
Ο Στουρνάρας δήλωσε σε ένα Τουρκοκάναλο, «Χώνουμε το κόσμο φυλακή, για να του πάρουμε τα χρήματα, για τα ταμεία της Μέρκελ».
Η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια και στο χρυσό, και ο καρκίνος θερίζει τους Έλληνες με τα γενόσημα φάρμακα, «Ίνα πληρωθεί ο νόμος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, περί μειώσεως του πληθυσμού»……(βλέπε αεροψεκασμούς, καρκινογόνα φάρμακα, εμβόλια, Codex alimentareous για τρόφιμα, κλπ).
Διαλύουν την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία. Στην άλωση της Ελληνικής αγοράς φαρμάκων εμπλέκονται η Ισραηλινή TEVA, η Γερμανική Ratiopharm, η Μέρκελ, οι «Έλληνες» πολιτικοί, ο ΣΟΡΟΣ,
και τα ανώνυμα γενόσημα. Όλα αυτά σύμφωνα με τα ΜΜΕ-κανάλια. 
Η Ελλάδα κάθεται επάνω στο φυσικό αέριο, και οι Έλληνες πηδάνε από τις ταράτσες. Θαυμάστε κόσμε πολιτικούς που έχουμε………
Τόσο μυαλό έχουν οι πολιτικοί μας, οι πολιτικοί που δουλεύουν για τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τα προγράμματά της, και εμείς οι απληροφόρητοι τους ψηφίζουμε.
Τώρα ετοιμάζουν τον Ααρών Αβουρί για Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Τέτοια  κατάντια!!!
Τελειώνω με ένα ποίημα  Έλληνα λαϊκού ποιητή, πάντα επίκαιρο,
                                        Άτιμα πολιτικά λαμόγια
                                        Που συχνάζουν σε κατώγια (Στοές)
                                        Μπούφοι, όρνια και χαζοί
                                        Μας χρεώσαν στους Ναζί
                                        Και η χώρα ζεί δε ζεί 
                                        
                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                             Διεθνολόγος

                                             e-mail:  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια