ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Μουσουλμάνοι καίνε ζωντανούς Χριστιανούς στην Νιγηρία!!! Φρικτό Βίντεο, Φρικτές εικόνες!!! (Βίντεο) - OlaDeka

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Μουσουλμάνοι καίνε ζωντανούς Χριστιανούς στην Νιγηρία!!! Φρικτό Βίντεο, Φρικτές εικόνες!!! (Βίντεο)

Επιθέσεις κατά χριστιανών στη Νιγηρία συνέχισαν με αυξημένη βαρβαρότητα. Οι τρομακτικές ισλαμιστές επίθεση 50 Χριστιανοί κάηκαν ζωντανοί.

Όπως γνωστοποίησε στα μέσα ενημέρωσης, σκοτώθηκαν πάνω από εκατό άτομα σε επιθέσεις σε 12 χωριά στην πολιτεία Plateau της Νιγηρίας. Την ευθύνη για τις επιθέσεις
επαναλαμβάνεται ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram.

Όπως επιβεβαιώνεται από αρκετές πρακτορεία ειδήσεων, 50 Χριστιανοί, μέλη της Εκκλησίας του Χριστού, στο χωριό μετά το MASEHE επίθεση αναζήτησαν καταφύγιο στο σπίτι του πάστορα τους, όπου κάηκαν ζωντανοί.

“Πενήντα μέλη της εκκλησίας σκοτώθηκαν σε ένα κτίριο της εκκλησίας, όπου έκρυβαν. Σκοτώθηκαν μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του πάστορα”, δήλωσε ο Dakholom χρονολόγηση, υπουργός και αντιπρόεδρος της Εκκλησίας του Χριστού στη Νιγηρία.

“Η Νιγηρία είναι να γίνει μια νέα Χριστιανοί ικρίωμα. Boko Haram έχουν σκοτωθεί βάναυσα εκατοντάδες χριστιανοί, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών”, δήλωσε ο Jerry Dajkst, από μια αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση διωκόμενους χριστιανούς “Open Door” (Open Doors ), “στόχος τους είναι να αποκλείσει το σύνολο της Νιγηρίας νόμο της Σαρία.”

Μερικοί Νιγηρίας αξιωματούχοι πιστεύουν ότι τα μέλη της μουσουλμανικής Φουλάνι φυλή, που κατοικούσαν στη χώρα του Πλάτωνα, βοηθώντας Boko Haram στο διωγμό των Χριστιανών και για την ίδρυση ισλαμική κυριαρχία στη χώρα.

“Δεν πιστεύω ότι η Boko Haram, από το πουθενά, επιτίθενται τα χωριά. Δεν μπορούσαν να το κάνουν χωρίς τοπική υποστήριξη και βοήθεια”, δήλωσε ο Νιγηριανός δικαστική σύμβουλος Innocent Čukuvuma.

Οι πολίτες της Νιγηρίας έχουν επικρίνει την παθητική στάση της κυβέρνησης και κάλεσε για μεγαλύτερη δέσμευση στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας Boko Haram της.

Ajo Pastor Oritsejafor, πρόεδρος της Χριστιανικής Ένωσης της Νιγηρίας, ζήτησε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών να δηλώσει επίσημα Boko Haram τρομοκρατική οργάνωση κατά την οποία πρέπει να αγωνιστούμε σε διεθνές επίπεδο.

«Στη Νιγηρία, υπάρχουν ορισμένοι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές που πιστεύουν ότι η Νιγηρία πρέπει να είναι ένα ισλαμικό κράτος, Boko Haram είναι το όργανο που οδήγησε την ομάδα των ανθρώπων. Η Νιγηρία διαιρείται σε δύο πλειοψηφούσα θρησκεία, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ, δεν είναι δυνατόν να εξισλαμισμό Νιγηρία», είπε ο πάστορας.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria