Α.Γ.Σ. Καστοριάς: Η αποστολή ενόψει Θεσπρωτικού - OlaDeka

Α.Γ.Σ. Καστοριάς: Η αποστολή ενόψει Θεσπρωτικού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καστοριάς για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στο Θεσπρωτικό με τη πρωινή τελευταία πριν τον αγώνα προπόνηση, να λαμβάνει χώρα στις 9 π.μ στο γήπεδο της Πορειάς.
Α.Γ.Σ. Καστοριάς: Η αποστολή ενόψει Θεσπρωτικού
Με τη λήξη της, ο προπονητής Κώστας Κορμαρής γνωστοποίησε την αποστολή που θα τον ακολουθήσει στην εκτός έδρας αυτή εξόρμηση, από την οποία όπως ήταν γνωστό απουσιάζουν ο τραυματίας Αλεξανδρίδης και ο στρατευμένος Τάντσης.

Πιο συγκεκριμένα αυτή αποτελείται από τους: Μουρζιδη, Σαραφιανό, Σουμέλα, Αναγνωστόπουλο, Σαββαϊδη, Παναγιωτίδη, Ποπζαφίροφ, Γιόσιτς, Κουρτίδη, Τερέζιου, Μπαϊρακτάρη, Ματζάνα, Βελλίδη, Κεφάλα, Γανόλη, Τσόπρα, Γεωργιάδη , Σολομονίδη και Παπαδόπουλο Μ.
Λόγω της μεγάλης απόστασης του ταξιδιού, που θα διαρκέσει κάτι περισσότερες από τρεις ώρες, η αναχώρηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 09:00 το πρωί, με τη συνάντηση να ορίζεται στα Κτελ από όπου και θα ξεκινήσει η επιβίβαση στο λεωφορείο.
Στο στάδιο θα υπάρχουν μόνο οπαδοί των γηπεδούχων και όχι Καστοριανοί φίλαθλοι, ενώ στο πλευρό των <<γουναράδων>> θα βρεθούν συνοδεύοντας την αποστολή, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, εκφράζοντας αμφότεροι την αισιοδοξία τους για ένα θετικό αποτέλεσμα
Να αναφέρουμε κλείνοντας ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης για τη καλύτερη δυνατή διευκόλυνση των ποδοσφαιριστών, θα τους παρατεθεί γεύμα στο ξενοδοχείο UPIRUS PALACE.
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Ανδρέας Ηλιόπουλος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria