Δημήτρης Διαμαντίδης:Ταξίδι εσπευσμένα για Καστοριά- Ποιες είναι οι δύσκολες ώρες που περνάει; - OlaDeka

Δημήτρης Διαμαντίδης:Ταξίδι εσπευσμένα για Καστοριά- Ποιες είναι οι δύσκολες ώρες που περνάει;

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ταξίδεψε… εσπευσμένα στην Καστοριά λόγω του θανάτου του παππού του και επέστρεψε στην Αθήνα λίγο πριν την έναρξη του ματς με αντίπαλο την Λιέτουβας Ρίτας, όπως αποκάλυψε ο Αργύρης Πεδουλάκης.
Ο «Τρισδιάστατος» αναχώρησε από την Αθήνα όταν πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα
νέα και επέστρεψε για το ματς το απόγευμα. Ο προπονητής των «πρασίνων» συλλυπήθηκε δημόσια τον Διαμαντίδη. «Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα», ήταν τα πρώτα λόγια του Πεδουλάκη για την αναμέτρηση.
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά έως πολύ νευρικοί στα τελειώματα και στα σουτ, όπως, επίσης, στις επιλογές μας. Πηγαίναμε να φάμε την θάλασσα με έναν κουτάλι. Από την μεγάλη επιθυμία δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ήμασταν νευρικοί». «Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά και το παιχνίδι μας», εξήγησε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.
«Είπαμε στα παιδιά ότι θα ανατρέψουμε το σκορ, αλλά πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι και να βρούμε ρυθμό. Επιστρατεύσαμε παιδιά που είναι καλοί στην άμυνα, κάναμε αρκετά κλεψίματα, ήμασταν πιο ήρεμοι και εύστοχοι. Η νίκη ήρθε από την επιθυμία να αλλάξουμε το παιχνίδι. Η νίκη μας βοηθήσει να αποφορτιστούν τα παιδιά και όλη η ομάδα».

Σε ερώτηση εάν η αναστάτωση στους «πράσινους» μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ ήταν αδικαιολόγητη και επηρέασε την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, ο Πεδουλάκης απάντησε ότι: «Σίγουρα επηρεάζουν κάποια πράγματα. Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό το ματς, χάσαμε με τραυματισμό τον Λάσμε, ο Διαμαντίδης έφυγε από την Αθήνα τα ξημερώματα για την Καστορια μετά από ατυχές γεγονός και γύρισε για να παίξει το απόγευμα.
Όλα αυτά μαζί επηρέασαν τα παιδιά και ειδικά εκείνα που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Θέλανε να βοηθήσουν αλλά με λάθος τρόπο. Ήταν μεγάλη η επιθυμία για νίκη». Σε ερώτηση για τον αγώνα της προσεχούς αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στην Βιτόρια με αντίπαλο την Λαμποράλ Κούτσα, που νίκησε εκτός έδρας την Μακάμπι Τελ Αβίβ και έδωσε την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό θα ελπίζει ακόμη και για την πρωτιά στον όμιλο, ο κόουτς των «πρασίνων» είπε:
«Ο όμιλος μας είναι πολύ ανοιχτός. Θα μιλήσουμε για την Κάχα όταν φτάσει η ώρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria