Κατανομή εξοπλισμού Αποκομιδής Ανακυκλώσιμων Υλικών από τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

Αρχική » Διάφορα » Κατανομή εξοπλισμού Αποκομιδής Ανακυκλώσιμων Υλικών από τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ η παράδοση, στους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, εξοπλισμού αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών ως κάτωθι:

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ  ΑΝΑ ΔΗΜΟ
ΔΗΜΟΙ
Απορριμματοφόρα Ανακύκλωσης
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Π8
Ημιφ/γο
ΠΡΕΣΠΩΝ
Ημιφ/γο
ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Π12
Ημιφ/γο
ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Π8+Π16
Ημιφ/γο
ΚΟΖΑΝΗΣ
Π8+Π16+Πλυντικό
Ημιφ/γο
ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Π12
Ημιφ/γο
ΔΕΣΚΑΤΗΣ
Π12
Ημιφ/γο
ΒΟΪΟΥ
Π12
Ημιφ/γο
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Π8
Ημιφ/γο
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Π8
Ημιφ/γο
ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
Π12
Ημιφ/γο
ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
Ημιφ/γο
ΔΙΑΔΥΜΑ
Π8+Π12+Π16
Ημιφ/γο (x2)
ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
15
14
Τα παραπάνω οχήματα είναι μέρος της προμήθειας που υλοποίησε η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΣΠΑ – ΕΠΠΕΡΑΑ).

Στην παράδοση παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δακής, οι Δήμαρχοι Γρεβενών, κ.Κουπτσίδης, Καστοριάς, κ.Χατζησυμεωνίδης, Κοζάνης, κ.Μαλούτας, Σερβίων-Βελβεντού, κ.Κωνσταντόπουλος, ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΙΑΔΥΜΑ, κ.Βοσκόπουλος,  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, οι Αντιπεριφερειάρχες, κύριοι Σόκουτης και Ευαγγέλου,  ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δ.Μ., κ. Πάτρας, οι Αντιδήμαρχοι, Επόπτες Καθαριότητας και εκπρόσωποι των Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας και στελέχη της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια