Συνδέσμος Ελλήνων Γουνοποιών: Με θετικά αποτελέσματα η επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα - OlaDeka

Συνδέσμος Ελλήνων Γουνοποιών: Με θετικά αποτελέσματα η επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα

Συνδέσμος Ελλήνων Γουνοποιών: Με θετικά αποτελέσματα η επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα
Πολύ θετικά ήταν τα αποτελέσματα της επιχειρηματικής αποστολής που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» στην Κίνα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ετήσιας Συνάντησης του Γουνοποιητικού Κλάδου που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο 10-13 Νοεμβρίου 2013, καθώς τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες και

ενισχύθηκαν οι ήδη υπάρχουσες, ενώ παράλληλα προβλήθηκε η έκθεση «Fur Excellence in Athens, 2014».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Διεθνών Δημοπρατηρίων, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, καθώς και οι τρεις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές Εκθέσεις Γούνας στον κόσμο, του Χονγκ-Κονγκ, του Μιλάνο και της Αθήνας.  Την πολυμελή ελληνική αποστολή αποτελούσαν τα μέλη του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» κ. κ. Μιχαλόπουλος Νικόλαος (Πρόεδρος), Λαγγιώτης Θωμάς (Αντιπρόεδρος Α’), Δίτσιος Ναούμ (Αντιπρόεδρος Β’),  Διαμαντίδης Βασίλειος (Μέλος Δ.Σ.), Βλαχάκης Δημήτριος και Κρανιάς Αργύριος.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του «ΣΕΓ», κ. Μιχαλόπουλος Νίκος αναφέρθηκε στην Ελληνική Γουνοποιία και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, ενώ απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις που τέθηκαν σχετικά με τις δυνατότητες επίσκεψης στη «FEA 2014» και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτήν. Αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος Β’,  κ. Δίτσιος Ναούμ στην εισήγηση του αναφέρθηκε στις προοπτικές και τις τάσεις του διεθνούς εμπορίου γούνας.
Στα πλαίσια της συνάντησης διοργανώθηκε ένα εντυπωσιακό Gala Show στο οποίο προβλήθηκε η «Fur Excellence in Athens, 2014» κερδίζοντας το ενδιαφέρον πολλών επιχειρηματιών, οι οποίοι στις συναντήσεις που ακολούθησαν, εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για να επισκεφθούν την «FEA 2014». Επίσης πραγματοποιήθηκαν εποικοδομητικές διμερείς επαφές και υπεγράφησαν συμφωνίες που αναμένεται να αποδώσουν μελλοντικά.
Εκ μέρους της Διοίκησης
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria