Ν. Δένδιας: Ενίσχυση των μέτρων για την αστυνόμευση της συνοριογραμμής με την Αλβανία - OlaDeka

Ν. Δένδιας: Ενίσχυση των μέτρων για την αστυνόμευση της συνοριογραμμής με την Αλβανία

Ν. Δένδιας: Ενίσχυση των μέτρων για την αστυνόμευση της συνοριογραμμής με την Αλβανία

Ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία επιθεώρησε την περιοχή της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην Καστοριά, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά.

Η μεθόριος με την Αλβανία δεν αστυνομεύεται επαρκώς και η λύση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Ν. Δένδιας είναι μια μελέτη που ήδη έχει αναθέσει στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου
συστήματος καμερών διαχείρισης των συνόρων όπως ακριβώς έχει γίνει και στον Έβρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μελέτη αυτή θα είναι σύντομα έτοιμη και θα ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2014- 2020 που έχει, όπως είπε, διαπραγματευθεί με την Ε.Ε. .

Επιπλέον κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία ο υπουργός συνεχάρη τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που συνελάβαν προ ημερών τους αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και όπως ανακοίνωσε θα τιμηθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Επίσης υποσχέθηκε να στείλει άμεσα ενισχύσεις στην περιοχή. Αρχικά όπως είπε θα στείλει συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων και λίγων θερμικών καμερών τις αμέσως προσεχείς ημέρες, καθώς και συγκεκριμένα οχήματα 4χ4 μέσα στο 2014.

Ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία επιθεώρησε την περιοχή της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην Καστοριά, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά.naftemporiki

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria