Κρήτη: Γερμανοί αγόρασαν σπίτια και ύψωσαν την γερμανική σημαία!

Αρχική » Διάφορα » Κρήτη: Γερμανοί αγόρασαν σπίτια και ύψωσαν την γερμανική σημαία!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ 
Κρήτη: Γερμανοί αγόρασαν σπίτια και ύψωσαν την γερμανική σημαία!

Γερμανοί αγόρασαν σπίτια στο Δήμο Βιάννου της Κρήτης και ύψωσαν τη γερμανική σημαία προκαλώντας αντιδράσεις και παρ’ ολίγο «πόλεμο». Με παρέμβαση του Δήμου «κατέβηκαν» οι σημαίες και αποφευχθήκαν οι μπαλωθιές.

Όπως μετέδωσε το κρητικό ειδησεογραφικό site flashnews.gr πρόκειται για Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή και ουσιαστικά έχουν “καταλάβει” τον οικισμό της Φασκομηλιάς, επιχειρώντας να τον μετατρέψουν σε “γερμανικό έδαφος”.

Πολλοί από αυτούς είναι απόγονοι Γερμανών αλεξιπτωτιστών οι οποίοι είχαν πολεμήσει την Κρήτη το 1941 και πληροφορήθηακν για τις ομορφιές του ελληνικού νησιού από τους τότε κατακτητές και την “είδαν” νέοι κατακτητές!

Η εικόνα με τα μπαλκόνια σημαιοστολισμένα ακόμα και στην είσοδο του οικισμού, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι κάτοικοι του Δήμου ξεσηκώθηκαν.

Σήμερα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Μετά τον θόρυβο όμως που προκλήθηκε και την διάσταση που πήρε το θέμα μέσα οι σημαίες είχαν κατέβει.defencenet

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια