Πένθος για τον Σκακιστικό Σύλλογο Καστοριάς - OlaDeka

Πένθος για τον Σκακιστικό Σύλλογο Καστοριάς

Πένθος για τον Σκακιστικό Σύλλογο Καστοριάς
«Έφυγε» η Ειρήνη Βλαχοπούλου
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την περασμένη Τρίτη ότι η Ειρήνη Βλαχοπούλου δεν είναι πια κοντά μας. Η Ειρήνη Βλαχοπούλου αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς και διετέλεσε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του επί σειρά ετών. Με το δυναμισμό και τη θετική ενέργεια, που ανέκαθεν τη χαρακτήριζαν, βοήθησε σημαντικά τόσο στην οργανωτική, όσο και στην αγωνιστική βελτίωση του

συλλόγου μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ειρήνη Βλαχοπούλου ήταν μια από τις ισχυρότερες σκακίστριες που ανέδειξε ποτέ η ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Τα τελευταία χρόνια, παρά την πολυετή μάχη της με την επάρατη νόσο, εξακολουθούσε να στηρίζει ακούραστα το έργο του συλλόγου μας, τιμώντας με την παρουσία της πολλές από τις εκδηλώσεις και αγώνες που διοργανώθηκαν στην πόλη μας. Αρκετές φορές, μάλιστα, μας ξάφνιασε ευχάριστα, συγχαίροντας δημοσίως την ομάδα μας για τις αγωνιστικές της επιτυχίες. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον Σ.Σ. Καστοριάς τον Ιανουάριο του 2010, στην επανεμφάνιση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας. Η θέληση για προσφορά και η απαράμιλλη μαχητικότητά της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση – εν μέσω χημειοθεραπειών – αποτέλεσε ένα σπουδαίο μάθημα ζωής για όλους τους παρευρισκόμενους.
Το Δ.Σ. του Σ.Σ. Καστοριάς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ειρήνης Βλαχοπούλου. Όσοι είχαμε την τύχη να τη γνωρίσουμε, θα τη θυμόμαστε για πάντα ως μια ξεχωριστή, χαρισματική προσωπικότητα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

Η Ειρήνη Βλαχοπούλου βραβεύει τη νεαρή αθλήτρια του Σ.Σ. Καστοριάς Ελευθερία Τσούτσα, στην τελετή λήξης του 12ου Ατομικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών Κ.Δ. Μακεδονίας 2011 (φωτογραφία από το αρχείο του Σ.Σ. Καστοριάς).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria