Για σερί νικών η Καστοριά - OlaDeka

Για σερί νικών η Καστοριά

Βάσεις διάκρισης βάζουν οι «γουναράδες» με την Κρανούλα, μετά το διπλό με το Θεσπρωτικό και πριν τη νίκη στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη
Την ευκαιρία να «χτίσει» ένα σερί νικών έχει η Καστοριά, που μετά τη νίκη επί του Κεραυνού Θεσπρωτικού εκτός έδρας (0-2) υποδέχονται την Κυριακή τη Δόξα Κρανούλας, ενώ στη συνέχεια έρχεται στα χαρτιά το τρίποντο με τον

Τηλυκράτη Λευκάδας (ίσως η ακριτική ομάδα «αναρριχηθεί» και στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου). Εκτός μάχης για το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι οι τιμωρημένοι Σουμέλας, Βελλίδης αλλά και ο στρατευμένος Τάντσης, ενώ αντίθετα γυρνούν όπως φαίνεται από τραυματισμούς οι Αλεξανδρίδης και Σαββαϊδης.
Την ίδια στιγμή η ομάδα του Κώστα Κορμαρή πήρε το «πράσινο φώς» από τον Δήμο, προκειμένου να πραγματοποιεί μια προπόνηση την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ Καστοριάς πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα.
Τέλος την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη φωτογράφιση των «γουναράδων» για το ετήσιο ημερολόγιο, το οποίο λόγω της μεγάλης ζήτησης από Ελλάδα και εξωτερικό, αναμένεται να ξεπεράσει τα 1000 αντίτυπα.

Θεόφιλος Ψυχογιός
dokari.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria