Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Φουλάρει για Θεσπρωτικό με δύο βασικές απουσίες!

Αρχική » Διάφορα » Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Φουλάρει για Θεσπρωτικό με δύο βασικές απουσίες!

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Φουλάρει για Θεσπρωτικό με δύο βασικές απουσίες!
Με τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από τη νίκη-βάλσαμο απέναντι στον Άγιο Θωμά, οι <<γουναράδες>> εσκτρατεύουν τη ερχόμενη Κυριακή στη Πρέβεζα, όπου φιλοξενούνται από το Θεσπρωτικό. .
Παιχνίδι αναμφίβολα με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας σε μια σκληροτράχυλη έδρα με πλαστικό χλωροτάπητα, κόντρα σε ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο που διαγράφει πορεία

πρωταθλητισμού στις εντός έδρας επιδόσεις του.

Ο Κώστας Κορμαρής ετοιμάζει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές που για διαφορετικούς λόγους δε θα μπορέσουν να δώσουν το παρών.
Ο λόγος για το τραυματία Στάθη Αλεξανδρίδη, που έχοντας χάσει όλες τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα και το Πέτρο Τάντση που εκτελεί τη στρατιωτική του θητεία και δε μπορεί να του χορηγηθεί άδεια, υπηρετώντας τη πατρίδα.
Πιθανότερος αντικατάστατης του χρυσού σκόρερ της περασμένης αναμέτρησης είναι ο φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Ανδρέας Σουμέλας, ενώ το κενό στη γραμμή κρούσης θα κληθεί να καλύψει ο Θέμης Βελλίδης που παίρνει μετάθεση από το δεξί άκρο, στη κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας έτσι τα πλάγια όπου θα παίξουν ως εξτρέμ ο Κουρτίδης με το Ματζάνα.
Η σπουδαιότητα της αναμέτρησης μπορεί να αποτυπωθεί και βαθμολογικά, καθώς ενδεχόμενη νίκη φέρνει την ομάδα έως και πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και κάτω από αυτή σε περίπτωση ήττας και με συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των παικτών η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα καθοδόν στις 11:30 στο EPIRUS PALACE και εν συνεχεία θα συνεχίσει το ταξίδι της με προορισμό το γήπεδο.
Άρχοντας της συνάντησης θα είναι ο κ. Κεκέλος με βοηθούς τους Μπρεσιάκα και Σπυριδόπουλο από το σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνου. (Άρτας)
Ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς ευελπιστεί πως οι προαναφερθέντες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων διεξάγοντας ένα ωραίο ματς στο οποίο θα κερδίσει ο καλύτερος!
ΥΓ: Αφήνουμε στην άκρη οτιδήποτε εξωαγωνιστικό και σχολούμαστε αποκλειστικά με το ματς της Κυριακής. Πάνω από όλα και όλους είναι η Καστοριά!

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Ανδρέας Ηλιόπουλος
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια