Στατιστικά πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς - OlaDeka

Στατιστικά πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς

Στατιστικά πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς
-Η ισοπαλία είχε την… τιμητική της στην 7η αγωνιστική αφού σε σύνολο επτά αγώνων σημειώθηκε σε 4 γήπεδα, αριθμός μεγάλος αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι την 6η αγωνιστική είχαν εμφανιστεί μόλις 7 ’’Χ’’!!!
-Κερδισμένη της αγωνιστικής είναι η πρωτοπόρος της

βαθμολογίας Αστραπή Μεσοποταμίας αφού με τη νέα της νίκη ((4-2 την Οινόη) και σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα των Γραμμοχωρίων (2-2 στην Πολυκάρπη) αύξησε την διαφορά της από την 2η θέση – την οποία πλέον μοιράζονται 3 ομάδες Αμπελόκηποι, ΑΕ Γραμμοχωρίων και Καλλιθέα – κατά 4 βαθμούς.

-Η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο του Τοιχιού, όπου η εξαιρετική ΑΕ Βιτσίου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Παναργειακό, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η… γκέλα του Νταηλάκη που σκόνταψε στο δεύτερο κατά σειρά ματς εντός έδρας παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.
– Κυριαρχία του ’’Χ’’ στην 7η αγωνιστική : Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο στις 7 πρώτες αγωνιστικές, αφού σε σύνολο 49 αγώνων, μετράνε 27 νίκες, ενώ σημειώθηκαν 11 ”Χ”ινάρια και 11 ”διπλά”.
– Σημειώθηκαν 23 γκολ – φθάνοντας συνολικά τα 174 σε 7 αγωνιστικές – τα 15 εκ των οποίων πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ενώ τρεις ομάδες, ’’Κεραυνός’’ Χιλιοδένδρου ’’Γράμμος’’ Μαυροχωρίου και ”Δόξα” Κορησού δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
– Από τα 174 τέρματα που σημειώθηκαν στις 7 αγωνιστικές, τα 109 πέτυχαν οι γηπεδούχοι και τα 68 οι φιλοξενούμενοι.
– ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΩΝ : Α’ ημ. 15 και Β’ ημ. 8. Από τα 174 γκολ που σημειώθηκαν συνολικά στις 7 πρώτες αγωνιστικές, τα 86 επιτεύχθηκαν στο α’ ημίχρονο και 88 στην επανάληψη!!!
– Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να σκοράρει ο ’’Γράμμος’’ Μαυροχωρίου. Οι μοναδικές ομάδες που έχουν σκοράρει σε όλους τους αγώνες είναι
οι: ”Δόξα” Αμπελοκήπων, ”Γράμμος” Μαυροχωρίου και ”Αστραπή” Μεσοποταμίας.
– Το απόλυτο εντός έδρας εξακολουθούν να έχουν οι: ΑΕ Γραμμοχωρίων και η ’’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, ενώ χωρίς ήττα εντός έδρας παραμένουν ο Παναργειακός, η Καλλιθέα και ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.
– Χωρίς ’’2’’ η 7η αγωνιστική κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Επίσης, χωρίς ’’τρίποντο’’ εκτός έδρας παραμένουν οι: ’’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, ΑΕ Γραμμοχωρίων, ’’Δόξα’’ Κορησού, ’’Φλατσάτα’’ Οινόης, ’’Γράμμος’’ Μαυροχωρίου, ’’Κεραυνός’’ Χιλιοδένδρου και Νεστόριο.
– Για πρώτη φορά σε αγώνα δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες. Το ισόπαλο 0-0 στη αναμέτρηση ’’Γράμμος’’ Μαυροχωρίου-’’Δόξα’’ Κορησού, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.
– Την πρώτη ισοπαλία εκτός έδρας πέτυχε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου (1-1 στο Νταηλάκη).
– Την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα σημείωσαν ο Νταηλάκης (1-1 στον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου) η ΑΕ Βιτσίου (1-1 με τον Παναργειακό) και ο ’’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης (2-2 με την ΑΕ Γραμμοχωρίων).
– Χωρίς ’’Χ’’ στο πρωτάθλημα παραμένουν η ’’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας και η ’’Φλατσάτα’’ Οινόης.
– Άστοχο ήταν το πρώτο πέναλτι στο πρωτάθλημα που κέρδισε ο Νταηλάκης, αφού ο εκτελεστής του Αργυρός δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ’’δικεφάλου’’ …., ενώ οι ’’κυανόμαυροι’’ μαζί με το Νεστόριο είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους.
– Την παραγωγικότερη επίθεση διαθέτουν: η ”Δόξα” Αμπελοκήπων με 21 και η ”Αστραπή” Μεσοποταμίας με 20 γκολ, ενώ τη χειρότερη άμυνα έχει η ”Φλατσάτα” Οινόης με 22, και ακολουθούν με 18 ο ”Γράμμος” Μαυροχωρίου και το Νεστόριο.
– Τη χειρότερη επίθεση με 5 γκολ διαθέτουν: η ΑΕ Βιτσίου και η ”Δόξα” Κορησού και ακολουθεί με 6 γκολ ο ’’Κεραυνός’’ Χιλιοδένδρου.
– Το πιο γρήγορο γκολ της 7ης αγωνιστικής σημείωσε ο Χρήστος Ματαφτσής της Καλλιθέας στο 7′, ανοίγοντας τον δρόμο για την ευρεία νίκη της ομάδας του κόντρα στο Νεστόριο (4-2) ενώ το πιο αργοπορημένο γκολ της αγωνιστικής πέτυχε στο 75’ ο Στεφανίδης της ’’Φλατσάτας’’ Οινόης, περιορίζοντας την έκταση του σκορ της ήττας της ομάδας του στο 4-2 με την ’’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας. Μάλιστα, ο Στεφανίδης και την 3η αγωνιστική είχε χαρακτηριστεί ως αργοπορημένος σκόρερ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου (90’).
– Εβδομήντα ένας (77) ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει τα 174 γκολ του πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα 6 είναι αυτογκόλ! Στην 7η αγωνιστική, το πρώτο τους τέρμα στο πρωτάθλημα σημείωσαν 6 ποδοσφαιριστές: Αμπαρτζής (Πολυκάρπη), Αθανασιάδης (Αστραπή), Τσουλουκίδης (Οινόη), Νικολάου (Αμπελόκηποι), Βλαχόπουλος (Παναργειακό) και Πρωτόγερος (Καλλιθέα).
ΣΚΟΡΕΡ : Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Γρηγόρης Μήλιος της ΑΕ Γραμμοχωρίων έπιασε στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ τον Αντωνιάδη του ”Γράμμου” Μαυροχωρίου – που δεν σκόραρε – με 7 γκολ, ενώ στη 2ηθέση με 6 γκολ πέρασε ο Γουγούσης της ”Δόξας” Αμπελοκήπων)
– ΑΠΟΒΟΛΕΣ : ’’Αρνάκια’’ ήταν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα αφού δεν σημειώθηκε καμία αποβολή κάτι που είχε συμβεί και στην 2η αγωνιστική
– Η 7η αγωνιστική, περιλαμβάνει τη σπουδαία αναμέτρηση ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ – ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ & ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ-ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ.
ΣΚΟΡΕΡ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Α. (ΜΑΥΡ) 7
ΜΗΛΙΟΣ ΓΡ. (ΓΡΑΜ) 7
ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ (ΑΜΠ) 6
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν. (ΑΜΠ) 5
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (ΟΙΝ) 5
ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ (ΝΤΑΗ) 5
ΚΟΥΣΙΔΗΣ (ΑΣΤΡ) 5
ΜΟΣΧΟΣ (ΠΟΛ) 5
ΜΑΤΑΦΤΣΗΣ (ΚΑΛ) 5
ΣΑΛΤΣΟΓΛΙΔΗΣ (ΚΟΡ) 4
ΝΟΥΛΑΣ (ΝΤΑΗ) 4
ΛΙΑΠΗΣ (ΚΩΣΤ) 4
ΜΑΛΕΓΚΑΝΟΣ (ΚΑΛ) 4
ΜΠΟΥΡΚΑΣ (ΑΜΠ) 4
ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ Γ. (ΑΣΤ) 4
ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ (ΑΣΤΡ) 3
ΔΡΑΝΙΤΣΑΡΗΣ Δ. (ΝΕΣΤ) 3
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ (ΧΙΛ) 3
ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ (ΠΑΝ) 3
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Κ. (ΟΙΝ) 3
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (ΚΑΛ) 3
ΚΥΡΙΑΖΟΣ (ΒΙΤΣΙ) 3
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΠΑΝ) 2
ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ (ΟΙΝ) 2
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ (ΑΣΤΡ) 2
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΑΝ) 2
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Α. (ΟΙΝ) 2
ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ (ΠΟΛ) 2
ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ (ΠΑΝ) 2
ΣΙΟΠΩΒΟΥ (ΑΜΠ) 2
ΜΑΝΟΛΗΣ (ΚΩΣΤ) 2
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (ΓΡΑΜ) 2
ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ (ΓΡΑΜ) 2
ΓΚΑΓΚΑΝΑΣ (ΠΑΝ) 2
ΛΑΚΗΣ (ΚΩΣΤ) 2
ΠΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΕΣ) 2
ΖΙΑΡΑΣ (ΝΕΣΤ) 2
ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΝΕΣΤ) 2
ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ (ΑΣΤ) 2
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΩΣ) 2
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΜΠ) 1
ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΓΡΑΜ) 1
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (ΚΑΛ) 1
ΤΖΙΑΡΑΣ (ΒΙΤΣΙ) 1
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΤΑΗ) 1
ΜΑΛΛΙΟΣ (NEΣΤ) 1
ΚΑΡΑΔΕΛΛΙΟΣ (ΝΕΣΤ) 1
ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ (ΜΑΥΡ) 1
ΠΟΝΤΙΚΗΣ (ΠΟΛ) 1
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΩΣΤ) 1
ΣΜΕΡΝΟΣ (ΚΩΣΤ) 1
ΣΑΡΡΑΣ (ΚΑΛ) 1
ΚΩΣΤΗΣ (ΠΑΝ) 1
ΚΥΒΕΝΤΙΔΗΣ (ΠΟΛ) 1
ΛΙΑΜΗΣ (ΝΤΑΗ) 1
ΝΙΒΟΥΡΛΗΣ (ΜΑΥΡ) 1
ΤΕΜΕΛΚΟΣ (ΒΙΤΣΙ) 1
ΛΙΟΛΙΟΣ (ΚΟΡ) 1
ΛΕΚΚΟΣ (ΑΣΤΡ) 1
ΣΑΚΑΛΗΣ (ΧΙΛ) 1
ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ (ΓΡΑΜ) 1
ΜΗΛΙΟΣ Σ. (ΓΡΑΜ) 1
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Ι. (ΧΙΛ) 1
ΓΑΚΙΑΣ (ΚΟΡ.) 1
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (ΠΑΝ) 1
ΧΡΗΣΤΟΥ (ΠΑΝ) 1
ΚΟΤΖΑΦΙΛΙΟΣ (ΓΡΑΜ) 1
ΜΑΝΤΣΗΣ Β. (ΑΜΠ) 1
ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΑΣΤ) 1
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΣΤ) 1
ΑΧΜΕΤΛΙ 1
ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ (ΠΟΛ) 1
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΑΣΤ) 1
ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ Δ. 1
ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΜΠ) 1
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝ) 1
ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ (ΚΑΛ)
ΣΕΝΤΡΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria