Καστοριά: Έγραψε ιστορία ο Ανδρόνικος - OlaDeka

Καστοριά: Έγραψε ιστορία ο Ανδρόνικος

Ο ούτε…16χρονος Γεωργιάδης έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Κρανούλα και έγινε ο πιο νεαρός παίκτης που αγωνίζεται στους «γουναράδες»!
Το όνομά του στην πλούσια ιστορία της Καστοριάς γράφει με ανεξίτηλα γράμματα ο Ανδρόνικος Γεωργιάδης. Ο γεννηθείς στις

19/1/1998 (!), ήρθε στους «γουναράδες» το καλοκαίρι από την… ποδοσφαιρομάνα (ανέδειξε και τον πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα Μάρκο Βελλίδη) Δόξα Κορησού, ως επένδυση για το μέλλον, αφού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού.
Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Κρανούλας, ο Κώστας Κορμαρής έριξε τον… ούτε 16χρονο (15 και κάτι μήνες) Ανδρόνικο στη «μάχη» ως αλλαγή και σίγουρα θα το κάνει και το άμεσο μέλλον. Έτσι, το όφελος για τους Καστοριανούς, που σχεδιάζουν την επόμενη μέρα ήταν διπλό, με τον Γεωργιάδη να γίνεται ο πιο νεαρός παίκτης που παίρνει λεπτά συμμετοχής σε επίσημα ματς στην ιστορία της ομάδας (απασχόλησε κατά καιρούς τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και είναι βασικό στέλεχος σε μικρές εθνικές ομάδες και τη μεικτή του νομού), ενώ βεβαίως ήρθε και το τρίποντο με τους Ηπειρώτες, που συνεχίζει την ανοδική πορεία.

Φυσικά, η ιστορική ακριτική ομάδα της… λίμνης, έχει και άλλα ταλέντα με προοπτικές, όπως οι Τσόπρας, Τούλιος, Χριστοφορίδης, που επίσης παίρνουν τις δικές τους ευκαιρίες.
Τέλος, τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις για το θέμα του Σέρβου μέσου, Μάρκο Γιόσιτς, που δείχνει να αποτελεί ξένο σώμα για τους «γουναράδες».
Θεόφιλος Ψυχογιός
dokari.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria